36.92я72
М662


    Митин, В. В.
    Курсовое и дипломное проектирование оборудования предприятий мясной и молочной промышленности [Текст] : учеб. пособие для техникумов / В.В. Митин. - М. : Колос, 1992. - 271 c. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - 26.10 р., 75.00 р.
ББК 36.92я72

Рубрики: Харчове обладнання--Молочне виробництво

   Харчове обладнання--Мясне виробництво


Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)


637.1(075)
Ш-13


    Шаблій, Л. М.
    Технологія переробки молока [Текст] : навч. посіб. / Л. М. Шаблій ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Кондор, 2019. - 308 с. - ISBN 978-617-7729-62-3 : 310.00 р.
УДК

Рубрики: Харчове обладнання--Молочне виробництво

   Промисловість харчова--Молочні продукти


   Технологія промислового виробництва


Кл.слова (ненормовані):
молочна сировина -- пастеризація -- стерилізація
Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)