637.1(075)
Ш-13


    Шаблій, Л. М.
    Технологія переробки молока [Текст] : навч. посіб. / Л. М. Шаблій ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Кондор, 2019. - 308 с. - ISBN 978-617-7729-62-3 : 310.00 р.
УДК

Рубрики: Харчове обладнання--Молочне виробництво

   Промисловість харчова--Молочні продукти


   Технологія промислового виробництва


Кл.слова (ненормовані):
молочна сировина -- пастеризація -- стерилізація
Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)


339.37:637](477)
П-576


    Попко, О. В.
    Стратегічні імперативи маркетингової діяльності операторів молочного ринку України [Текст] : монографія / О. В. Попко ; Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування. - Рівне : НУВГП, 2020. - 251 с. - ISBN 978-966-327-460-7 : 90.00 р.
УДК

Рубрики: Маркетинг--Ринок продукції

   Маркетинг промисловий


   Ринок товарів--Молочні продукти


   Промисловість харчова--Молочні продукти


Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)