Ш-13 Шаблій, Л. М. Технологія переробки молока [Текст] : навч. посіб. / Л. М. Шаблій ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Кондор, 2019. - 308 с. - ISBN 978-617-7729-62-3 : 310.00 р.
Рубрики: Харчове обладнання--Молочне виробництво Промисловість харчова--Молочні продукти Технологія промислового виробництва Кл.слова (ненормовані): молочна сировина -- пастеризація -- стерилізація Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) |
П-576 Попко, О. В. Стратегічні імперативи маркетингової діяльності операторів молочного ринку України [Текст] : монографія / О. В. Попко ; Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування. - Рівне : НУВГП, 2020. - 251 с. - ISBN 978-966-327-460-7 : 90.00 р.
Рубрики: Маркетинг--Ринок продукції Маркетинг промисловий Ринок товарів--Молочні продукти Промисловість харчова--Молочні продукти Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) |