Ш-13 Шаблій, Л. М. Технологія переробки молока [Текст] : навч. посіб. / Л. М. Шаблій ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Кондор, 2019. - 308 с. - ISBN 978-617-7729-62-3 : 310.00 р.
Рубрики: Харчове обладнання--Молочне виробництво Промисловість харчова--Молочні продукти Технологія промислового виробництва Кл.слова (ненормовані): молочна сировина -- пастеризація -- стерилізація Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) |
Ф-503 Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текст] : підручник / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, В. М. Гіджеліцький та ін. - Київ : Кондор, 2020. - 324 с. - ISBN 978-617-7278-05-3 : 188.50 р.
Рубрики: Промисловість харчова Промисловість харчова--Технологія Кл.слова (ненормовані): зберігання довгострокове -- теплова стерилізація -- пастеризація -- знезараження води -- консервування Дод.точки доступу: Соколенко, А. І. Піддубний, В. А. Гіджеліцький, В. М. Шевченко, О. Ю. Васильківський, К. В. Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) |