637.1(075)
Ш-13


    Шаблій, Л. М.
    Технологія переробки молока [Текст] : навч. посіб. / Л. М. Шаблій ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Кондор, 2019. - 308 с. - ISBN 978-617-7729-62-3 : 310.00 р.
УДК

Рубрики: Харчове обладнання--Молочне виробництво

   Промисловість харчова--Молочні продукти


   Технологія промислового виробництва


Кл.слова (ненормовані):
молочна сировина -- пастеризація -- стерилізація
Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)


664.8(075.8)
Ф-503


   
    Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текст] : підручник / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, В. М. Гіджеліцький та ін. - Київ : Кондор, 2020. - 324 с. - ISBN 978-617-7278-05-3 : 188.50 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова

   Промисловість харчова--Технологія


Кл.слова (ненормовані):
зберігання довгострокове -- теплова стерилізація -- пастеризація -- знезараження води -- консервування
Дод.точки доступу:
Соколенко, А. І.
Піддубний, В. А.
Гіджеліцький, В. М.
Шевченко, О. Ю.
Васильківський, К. В.

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)