Р-784 Ростовський, В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування : Загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2006. - 200 с. - ISBN 966-351-026-9 : 16.75 р. Рубрики: громадське харчування Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Р-784 Ростовський, В. С. Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 256 с. - ISBN 978-966-351-080-4 : 28.00 р., 28.00 р.
Рубрики: промисловість харчова Доп.точки доступа: Колісник, А. В. Экземпляры всего: 2 ВТЛ (1), Аб (1) Свободны: ВТЛ (1), Аб (1) |
Р-784 Ростовський, В. С. Барна справа : підруч. для студ. спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / В. С.Ростовський, С. М.Шамаян. - К. : ЦУЛ, 2009. - 398 с. - ISBN 978-966-364-878-1 : 70.00 р. Рубрики: Економіка громадського харчування Доп.точки доступа: Шамаян, С. М. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Р-784 Ростовський, В. С. Основи наукових досліджень і технічної творчості : підруч. для студ. спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / В. С.Ростовський, Н. В.Дібрівська. - К. : ЦУЛ, 2009. - 96 с. - ISBN 978-966-364-873-6 : 24.00 р. Рубрики: Наука--Дослідження Доп.точки доступа: Дібрівська, Н. В. Экземпляры всего: 2 ЧЗ (1), Аб (1) Свободны: ЧЗ (1), Аб (1) |
Р-784 Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / В. С.Ростовський. - К. : Ліра-К, 2009. - 574 с. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 р. Рубрики: Харчове обладнання--Хлібопекарне виробництво Доп.точки доступа: Новікова, О. В. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Р-784 Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. - ISBN 978-966-351-234-1 : 28.00 р. Рубрики: Промисловість харчова Доп.точки доступа: Олейник, Н. В. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Р-784 Ростовський, В. С. Збірник рецептур / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - К. : ЦУЛ, 2010. - 320 с. - ISBN 978-966-364-993-5 : 72.00 р. Рубрики: Кулінарія Доп.точки доступа: Дібрівська, Н. В. Пасенко, В. Ф. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Т-384 Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - Київ : Кондор, 2016. - 497 с. - ISBN 978-617-7278-31-2 : 240.00 р. Рубрики: Кондитерське виробництво Доп.точки доступа: Кукуєва, О. М. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Р-784 Ростовський, В. С. За стійкою бару : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 410 с. - ISBN 978-966-2781-77-9 : 230.00 р.
Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: діяльність барів -- гриль-бари -- бар пивний -- кав’ярні -- бар вітамінний Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Р-784 Ростовський, В. С. Помічник кухаря [Текстььь] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 342 с. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 р.
Рубрики: Харчування Товарознавство продовольчих товарів Кулінарія фывфывфыв: фізіологія харчування -- гоподарство ресторанне Доп.точки доступа: Красноход, Н. І. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Р-784 Ростовський, В. С. Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [Текстььь] : підручник / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2017. - 476 с. - ISBN 966-351-080-3 : 188.50 р.
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія Кулінарія Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |