36.99я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Теоретичні основи технології громадського харчування : Загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2006. - 200 с. - ISBN 966-351-026-9 : 16.75 р.
ББК 36.99я73

Рубрики: громадське харчування

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 256 с. - ISBN 978-966-351-080-4 : 28.00 р., 28.00 р.
УДК
ББК 36я73

Рубрики: промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Колісник, А. В.

Экземпляры всего: 2
ВТЛ (1), Аб (1)
Свободны: ВТЛ (1), Аб (1)


65.43я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Барна справа : підруч. для студ. спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / В. С.Ростовський, С. М.Шамаян. - К. : ЦУЛ, 2009. - 398 с. - ISBN 978-966-364-878-1 : 70.00 р.
ББК 65.43я73

Рубрики: Економіка громадського харчування

Доп.точки доступа:
Шамаян, С. М.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


72я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Основи наукових досліджень і технічної творчості : підруч. для студ. спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / В. С.Ростовський, Н. В.Дібрівська. - К. : ЦУЛ, 2009. - 96 с. - ISBN 978-966-364-873-6 : 24.00 р.
ББК 72я73

Рубрики: Наука--Дослідження

Доп.точки доступа:
Дібрівська, Н. В.

Экземпляры всего: 2
ЧЗ (1), Аб (1)
Свободны: ЧЗ (1), Аб (1)


36.86я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / В. С.Ростовський. - К. : Ліра-К, 2009. - 574 с. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 р.
ББК 36.86я73

Рубрики: Харчове обладнання--Хлібопекарне виробництво

Доп.точки доступа:
Новікова, О. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. - ISBN 978-966-351-234-1 : 28.00 р.
ББК 36я73

Рубрики: Промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Олейник, Н. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.997
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Збірник рецептур / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - К. : ЦУЛ, 2010. - 320 с. - ISBN 978-966-364-993-5 : 72.00 р.
ББК 36.997

Рубрики: Кулінарія

Доп.точки доступа:
Дібрівська, Н. В.
Пасенко, В. Ф.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.86я7
Т-384


    Ростовський, В. С.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - Київ : Кондор, 2016. - 497 с. - ISBN 978-617-7278-31-2 : 240.00 р.
ББК 36.86я7

Рубрики: Кондитерське виробництво

Доп.точки доступа:
Кукуєва, О. М.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


640.443(075.4)
Р-784


    Ростовський, В. С.
    За стійкою бару : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 410 с. - ISBN 978-966-2781-77-9 : 230.00 р.
УДК

Рубрики: Харчування громадське

фывфывфыв:
діяльність барів -- гриль-бари -- бар пивний -- кав’ярні -- бар вітамінний
Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


641.5(075.8)
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Помічник кухаря [Текстььь] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 342 с. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 р.
УДК

Рубрики: Харчування

   Товарознавство продовольчих товарів


   Кулінарія


фывфывфыв:
фізіологія харчування -- гоподарство ресторанне
Доп.точки доступа:
Красноход, Н. І.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


664(075.8)
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [Текстььь] : підручник / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2017. - 476 с. - ISBN 966-351-080-3 : 188.50 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

   Кулінарія


Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)