М-842 Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - К. : Ліра-К, 2010. - 388 с. - ISBN 978-966-2174-07-6 : 62.00 р. Рубрики: Громадське харчування Доп.точки доступа: Новікова, О. В. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Р-784 Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / В. С.Ростовський. - К. : Ліра-К, 2009. - 574 с. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 р. Рубрики: Харчове обладнання--Хлібопекарне виробництво Доп.точки доступа: Новікова, О. В. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Ч-46 Черевко, О. І. Обладнання підприємств сфери торгівлі : навч. посіб. / О. І.Черевко, О. В.Новікова, В. О.Потапов. - Вид. 2-ге. - К. : Ліра-К, 2011. - 648 с. - ISBN 978-966-2174-10-6 : 95.00 р.
Рубрики: Економіка торгівлі Доп.точки доступа: Новікова, О. В. Потапов, В. О. Экземпляры всего: 2 ВТЛ (1), Аб (1) Свободны: ВТЛ (1), Аб (1) |
Н-731 Новікова, О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В.Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та доповн. - К. : Ліра-К, 2013. - 540 с. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 59.00 р. Рубрики: Промисловість харчова--Технологія фывфывфыв: випікання хліба -- тістечка -- торти Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Н-731 Новікова, О. В. Технологія приготування їжі: українська кухня : навч. посіб. / О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов. - Вид. 2-ге, виправ. та допов. - Харків : Світ книг, 2016. - 679 с. - ISBN 978-966-2678-01-7 : 250.00 р. Рубрики: Кулінарія Україна фывфывфыв: обробка первинна -- обробка теплова -- приготування страв Доп.точки доступа: Льовшина, Л. Д. Михайлов, В. М. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |