65.42я73
М-842


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - К. : Ліра-К, 2010. - 388 с. - ISBN 978-966-2174-07-6 : 62.00 р.
ББК 65.42я73

Рубрики: Громадське харчування

Доп.точки доступа:
Новікова, О. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.86я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / В. С.Ростовський. - К. : Ліра-К, 2009. - 574 с. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 р.
ББК 36.86я73

Рубрики: Харчове обладнання--Хлібопекарне виробництво

Доп.точки доступа:
Новікова, О. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


658.6(075.8)
Ч-46


    Черевко, О. І.
    Обладнання підприємств сфери торгівлі : навч. посіб. / О. І.Черевко, О. В.Новікова, В. О.Потапов. - Вид. 2-ге. - К. : Ліра-К, 2011. - 648 с. - ISBN 978-966-2174-10-6 : 95.00 р.
УДК
ББК 65.9(4Укр)421я73

Рубрики: Економіка торгівлі

Доп.точки доступа:
Новікова, О. В.
Потапов, В. О.

Экземпляры всего: 2
ВТЛ (1), Аб (1)
Свободны: ВТЛ (1), Аб (1)


36.83я73
Н-731


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В.Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та доповн. - К. : Ліра-К, 2013. - 540 с. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 59.00 р.
ББК 36.83я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

фывфывфыв:
випікання хліба -- тістечка -- торти
Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.997я73
Н-731


    Новікова, О. В.
    Технологія приготування їжі: українська кухня : навч. посіб. / О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов. - Вид. 2-ге, виправ. та допов. - Харків : Світ книг, 2016. - 679 с. - ISBN 978-966-2678-01-7 : 250.00 р.
ББК 36.997я73

Рубрики: Кулінарія

   Україна
фывфывфыв:
обробка первинна -- обробка теплова -- приготування страв
Доп.точки доступа:
Льовшина, Л. Д.
Михайлов, В. М.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)