65.40я73
З-91


    Зубар, Н. М.
    Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. / Н. М.Зубар, М. Ю.Григорак. - К. : ЦУЛ, 2010. - 312 с. - ISBN 978-611-01-0080-9 : 65.00 р.
ББК 65.40я73

Рубрики: Логістика

Доп.точки доступа:
Григорак, М. Ю.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


51.23я73
З-91


    Зубар, Н. М.
    Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. М.Зубар. - К. : ЦУЛ, 2010. - 336 с. - ISBN 978-966-364-996-2 : 65.00 р.
ББК 51.23я73

Рубрики: Гігієна харчування

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)


664(075.8)
З-91


    Зубар, Н. М.
    Теоретичні основи харчових виробництв [Текстььь] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2020. - 304 с. - ISBN 978-617-7939-15-2 : 168.50 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова

фывфывфыв:
харчові продукти -- харчові речовини -- ліпіди -- вуглеводи
Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)