З-91 Зубар, Н. М. Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. / Н. М.Зубар, М. Ю.Григорак. - К. : ЦУЛ, 2010. - 312 с. - ISBN 978-611-01-0080-9 : 65.00 р. Рубрики: Логістика Доп.точки доступа: Григорак, М. Ю. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
З-91 Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. М.Зубар. - К. : ЦУЛ, 2010. - 336 с. - ISBN 978-966-364-996-2 : 65.00 р. Рубрики: Гігієна харчування Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
З-91 Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв [Текстььь] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2020. - 304 с. - ISBN 978-617-7939-15-2 : 168.50 р.
Рубрики: Промисловість харчова фывфывфыв: харчові продукти -- харчові речовини -- ліпіди -- вуглеводи Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |