Ш-66 Шканова, О. М. Маркетинг послуг : навч. посіб. / О. М. Шканова. - К. : Кондор, 2008. - 304 с. - ISBN 966-7982-23-8 : 36.00 р. Рубрики: Маркетинг фывфывфыв: Послуги житлово-комунальні Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
С-593 Сокол, Т. Г. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах : підручник / Т. Г. Сокол. - К. : Альтерпрес, 2009. - 447 с. - (Бібліотека професійного менеджера, ISSN 966-542-244-8). - ISBN 966-542-390-8 : 136.00 р. Рубрики: Готельний бізнес Экземпляры всего: 2 ВТЛ (1), Аб (1) Свободны: ВТЛ (1), Аб (1) |
І-20 Іванова, О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2010. - 399 с. - ISBN 978-966-680-482-5 : 100.00 р. Рубрики: Гігієна харчування Доп.точки доступа: Капліна, Т. В. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
У-677 Управління регіональним розвитком туризму : навч. посіб. / Д. М.Стеченко, І. В.Безуглий, Н. П.Турло, С. М.Мархонос. - К. : Знання, 2012. - 455 с. - ISBN 978-966-346-069-0 : 100.00 р. Рубрики: Туризм--Економіка фывфывфыв: політика екологічна, ринок послуг, кластер, розвиток інноваційний, районування макротуристичне Доп.точки доступа: Стеченко, Д. М. Безуглий, І. В. Турло, Н. П. Мархонос, С. М. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
І-20 Іванова, О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2012. - 399 с. - ISBN 978-966-680-482-5 : 119.00 р. Рубрики: Гігієна харчування Доп.точки доступа: Капліна, Т. В. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Л-33 Лебедев, М. М. Менеджмент утримання багатоквартирних будинків [Текст] : навч. посіб. / М. М. Лебедев, Р. Є. Агамян, К. Є. Мухіна. - К. : Сидоренко О. Я., 2015. - 452 с. - (Абетка управителя). - ISBN 966-8349-06-7 : 112.50 р. Рубрики: Економіка житлово-комунального господарства Доп.точки доступа: Агамян, Р. Є. Мухіна, К. Є. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
О-641 Організація сільського туризму в агросадибах : навч. посіб. / М. Х. Шершун, С. І. Веремеєнко, Т. М. Микитин, Б. М. Берташ. - Рівне : Волин. обереги, 2016. - 235 с. - ISBN 978-966-416-439-6 : 60.00 р. Рубрики: Туризм сільський зелений Доп.точки доступа: Шершун, М. Х. Веремеєнко, С. І. Микитин, Т. М. Берташ, Б. М. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
К-261 Карпенко, Р. В. Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства : навч. посіб. / Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб. - Харків : Світ книг, 2016. - 288 с. - ISBN 978-966-2678-37-6 : 150.00 р. Рубрики: Економіка громадського харчування Доп.точки доступа: Кузнецов, В. М. Салогуб, Н. Г. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |