641.4
А-697


    Анохіна, В. І.
    Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк. - 2-ге вид. - К. : Урожай, 1992. - 216 c. - 1.85 р., 116 р.
УДК

Рубрики: Овочівництво

   Кулінарія


Доп.точки доступа:
Рибак, Г.М.
Сердюк, Т.Л.

Экземпляры всего: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)


641.4
К-736


    Котоусова, А. М.
    Вяленые фрукты и овощи [Текст] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Росагропромиздат, 1989. - 141 с. - 0.70 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова

   Кулінарія


Доп.точки доступа:
Котоусов, Н. Г.

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)


641.4
З-143


   
    Заготовим впрок [Текст] / ред. Т. О. Зарембо, Т. В. Мизгаева. - К. : Голов.спецiалiз.ред.лiт.мовами нац. меншин України, 1994. - 368 с. - 39200.00 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова

Свободных экз. нет