Б57227
   П801


   
    Производство и переработка мяса в домашних условиях [Текст] / Г. П. Задорожняя, В. Г. Чуенко, В. Д. Уманец, Е. Б. Гуленко. - К. : Укр. ИНТЭИ, 1992. - 84 c. - (Новое в науке). - 19 р.
ББК 36.92

Экземпляры всего: 3
АБ (1), КС (1), ВТЛ (1)
Свободны: АБ (1), КС (1), ВТЛ (1)


36.92
Р-98


    Рябининъ, И. В.
    Продукты свиноводства [Текстььь] : торговля ими и техника ихъ про-ва, въ связи съ задачами нашего свиноводства : въ 3 ч. / И. В. Рябининъ. - Санкт-Петербург : Тип. В. Безобразова и К°, 1889. - 249 c. - Б. ц.
Сохранность документа: задовільний
ББК 36.92

Рубрики: М'ясне виробництво--Історія, 19 ст.

фывфывфыв:
ринок міжнародний свинини -- РІДКІСНІ ТА ЦІННІ ВИДАННЯ
Экземпляры всего: 1
КС (1)
Свободны: КС (1)


36.92
Д-58


   
    Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників [Текстььь] . Вип. 8. М'ясна і молочна промисловість. - К. : [б. и.], 2001. - 200 с. - ISBN 966-7803-33-3 : 10.00 грн.
ББК 36.92

Экземпляры всего: 1
СГ (1)
Свободны: СГ (1)


36.92
П-683


   
    Правила охорони праці для працівників м'ясопереробних цехів [Текст] / М-во праці та соціальної політики. Комітет по нагляду за охороною праці України. - К. : Основа, 1999. - 430 c. - 6.00 грн.
ББК 36.92

Экземпляры всего: 1
СГ (1)
Свободны: СГ (1)


36.92
Б-875


    Брауэр, Х.
    Технология изготовления вареных колбас [Текстььь] / Х. Брауэр . - К. : Техніка, 2002. - 102 с. - 10.00 грн.
ББК 36.92

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.92
Л-681


    Лобзов, К. И.
    Переработка мяса птицы и яиц [Текстььь] / К. И. Лобзов, Н. С. Митрофанов, В. И. Хлебников. - М. : Агропромиздат, 1987. - 240 с. - 0.90 р.
ББК 36.92

Рубрики: Промисловість харчова--Птахопродукти

Доп.точки доступа:
Митрофанов, Н. С.
Хлебников, В. И.

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)