36.83я73
М42


    Медведев, Г. М.
    Технология макаронного производства [Текст] : учебник / Г. М. Медведев. - 2-е изд., стер. - М. : Колос, 1998. - 272 c. - ISSN 5-10-0033. - 12.00 р.
ББК 36.83я73

Экземпляры всего: 1
втл (1)
Свободны: втл (1)


36.83я73
С-404


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навч. посіб. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - К : Центр навч. л-ри, 2006. - 383 с. - ISBN 966-364-359-9 : 37.00 р.
ББК 36.83я73

Рубрики: промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Лозова, Т. М.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.83я73
Т-384


   
    Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв : підручник / за ред. О. І. Гапонюка. - К. : ЦУЛ, 2007. - 432 с. - ISBN 978-966-364-488-2 : 54.00 р.
ББК 36.83я73

Рубрики: хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.83я73
Т-384


   
    Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві : задачник : навч. посіб. / за ред. В. І. Дробот. - К. : Кондор, 2010. - 440 с. - ISBN 978-966-351-319-5 : 68.00 р.
ББК 36.83я73

Рубрики: Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.83я73
Н-731


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В.Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та доповн. - К. : Ліра-К, 2013. - 540 с. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 59.00 р.
ББК 36.83я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

фывфывфыв:
випікання хліба -- тістечка -- торти
Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)