М42 Медведев, Г. М. Технология макаронного производства [Текст] : учебник / Г. М. Медведев. - 2-е изд., стер. - М. : Колос, 1998. - 272 c. - ISSN 5-10-0033. - 12.00 р. Экземпляры всего: 1 втл (1) Свободны: втл (1) |
С-404 Сирохман, І. В. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навч. посіб. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - К : Центр навч. л-ри, 2006. - 383 с. - ISBN 966-364-359-9 : 37.00 р. Рубрики: промисловість харчова Доп.точки доступа: Лозова, Т. М. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Т-384 Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв : підручник / за ред. О. І. Гапонюка. - К. : ЦУЛ, 2007. - 432 с. - ISBN 978-966-364-488-2 : 54.00 р. Рубрики: хлібопекарське виробництво Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Т-384 Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві : задачник : навч. посіб. / за ред. В. І. Дробот. - К. : Кондор, 2010. - 440 с. - ISBN 978-966-351-319-5 : 68.00 р. Рубрики: Хлібопекарське виробництво Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Н-731 Новікова, О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В.Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та доповн. - К. : Ліра-К, 2013. - 540 с. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 59.00 р. Рубрики: Промисловість харчова--Технологія фывфывфыв: випікання хліба -- тістечка -- торти Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |