Ш264 Шаробайко, Е. И. Биохимия продуктов холодильного консервирования [Текст] : учеб. пособ. для вузов / Е. И. Шаробайко. - М. : Агропомиздат, 1991. - 254 c. - 30.45 р. Экземпляры всего: 3 АБ (1), КС (1), ВТЛ (1) Свободны: АБ (1), КС (1), ВТЛ (1) |
С-759 Стабников, В. Н. Процессы и аппараты пищевых производств [Текстььь] : учебник / В. Н. Стабников, В. М. Лысянский, В. Д. Попов. - М. : Агропромиздат, 1985. - 510 с. - 1.40 р. Рубрики: Промисловість харчова Доп.точки доступа: Лысянский, В. М. Попов, В. Д. Экземпляры всего: 1 Аб (1) Свободны: Аб (1) |
Т384 Технология пищевых производств [Текст] : учебник для вузов / Под ред. Ковальской Л. П. - М. : Колос, 1999. - 752 c. - ISSN 5-10-0032. - 23.30 р. Экземпляры всего: 1 втл (1) Свободны: втл (1) |
Д721 Драгилев, А. И. Технологические машины и аппараты пищевых производств [Текст] : учебник для вузов / А. И. Драгилев, В. С. Дроздов. - М. : Колос, 1999. - 376 c. - ISSN 5-10-0034. - 22.40 р. Доп.точки доступа: Дроздов, В. С. Экземпляры всего: 1 втл (1) Свободны: втл (1) |
Д-66 Домарецький, В. А. Технологія харчових продуктів [Текстььь] : підручник для вузів / В. А. Домарецький, М. В. Остапчук, А. І. Українець. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с. - ISBN 966-612-027-5 : 43.50 р. Рубрики: Доп.точки доступа: Остапчук, М. В. Українець, А. І. Экземпляры всего: 2 ВТЛ (2) Свободны: ВТЛ (2) |
М-545 Методи контролю харчових виробництв [Текстььь] : опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування". - К. : Київськ. нац. торг.-екон. ун-т., 2002. - 133 с. - 12.30 р. Рубрики: Харчова промисловість Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
З-14 Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко. - К. : ЦУЛ, 2005. - 496 с. - ISBN 966-364-093-6 : 31.54 р. Рубрики: промисловість харчова Доп.точки доступа: Товажнянський, Л. Л. Бухкало, С. І. Капустенко, П. О. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
П-845 Процеси та апарати харчових виробництв : підручник / За ред. А. М. Поперечного. - К. : ЦУЛ, 2007. - 303 с. - ISBN 966-364-413-3 : 27.63 р. Рубрики: промисловість харчова--переробка Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
О-161 Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник / за ред. В. Г. Мирончука. - Вид. 2-е, переробл. і допов. - Вінниця : Нова кн. , 2007. - 648 с. - ISBN 978-966-382-096-5 : 108.00 р. Рубрики: Промисловість харчова фывфывфыв: Переробна промисловість -- Технологія ремонту Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Р-248 Расчеты и задачи по процессам и аппаратам пищевых производств [Текстььь] : учеб. пособ. / под. ред. С. М. Гребенюка, Н. С. Михеевой. - М. : Агропромиздат, 1987. - 304 с. - 1.00 р. Рубрики: Промисловість харчова Экземпляры всего: 1 Аб (1) Свободны: Аб (1) |
А-224 Автоматизация технологических процессов пищевых производств [Текст] : учебник / под ред. Е. Б. Карпина. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - М. : Агропромиздат, 1985. - 536 с. - 1.60 р. Рубрики: Промисловість харчова Экземпляры всего: 1 Аб (1) Свободны: Аб (1) |
З-14 Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, О. П. Арсеньєва. - К. : ЦУЛ, 2011. - 832 с. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 130.00 р. Рубрики: Промисловість харчова Доп.точки доступа: Товажнянський, Л. Л. Бухкало, С. І. Капустенко, П. О. Арсеньєва, О. П. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
О-641 Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості : підручник / кер. кол. авт. і наук. ред. Т. Л. Мостенська. - К. : Кондор, 2012. - 492 с. - ISBN 978-966-351-392-8 : 105.00 р. Рубрики: Промисловість харчова Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
П-573 Поперечний, А. М. Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв : підручник / А. М.Поперечний, В. О.Потапов, В. Г.Корнійчук. - К. : ЦУЛ, 2012. - 312 с. - ISBN 978-611-010335-0 : 91.00 р. Рубрики: Промисловість харчова фывфывфыв: моделювання фізичне -- моделювання математичне -- моделювання процесів Доп.точки доступа: Потапов, В. О. Корнійчук, В. Г. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Г-522 Гладушняк, О. К. Технологічне обладнання консервних заводів [Текст] : підручник / О. К. Гладушняк. - Херсон : Грінь Д. С., 2015. - 348 с. - ISBN 978-617-7243-92-1 : 240.00 р. Рубрики: Промисловість харчова--Переробка фывфывфыв: калібрування, сортування, фасування закочування, закупорювання, пакування, бланшування, варіння, обсмажування, випарювання Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Х-227 Харчова біотехнологія : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька. - Київ : Ліра-К, 2016. - 407 с. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 180.00 р. Рубрики: Промисловість харчова--Технологія фывфывфыв: мікроорганізми -- ферменти -- біологічні активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- ГМО Доп.точки доступа: Пирог, Т. П. Антонюк, М. М. Скроцька, О. І. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |