36я73
З-33


    Запольський, А. К.
    Екологізація харчових виробництв : підручник / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища шк., 2005. - 423 с. - ISBN 966-642-294-8 : 38.20 р.
ББК 36я73

Рубрики: промисловість харчова--технологія

Доп.точки доступа:
Українець, А. І.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.95
Д-46


    Диланян, З. Х.
    Сыроделие [Текстььь] / З. Х. Диланян. - Изд. 3-е, перераб. и доп. - М. : Лег. и пищ. пром-сть, 1984. - 280 с. - 1.40 р.
ББК 36.95

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)


36.95
К-592


    Козлов, В. Н.
    Технология молочно-белковых продуктов [Текстььь] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - К. : Урожай, 1988. - 162 с. - 0.55 р.
ББК 36.95

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

   Молочне виробництво


Доп.точки доступа:
Затирка, А. Ф.

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)


30.604я73
Т-564


    Томишин-Лелекач, М. М.
    Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування : навч. посіб. / М. М. Томишин-Лелекач, В. В. Канчі. - Ужгород : В. Падяка, 2010. - 196 с. - ISBN 966-7838-42-0 : 37.00 р.
ББК 30.604я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

Доп.точки доступа:
Канчі, В. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.83я73
Н-731


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В.Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та доповн. - К. : Ліра-К, 2013. - 540 с. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 59.00 р.
ББК 36.83я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

фывфывфыв:
випікання хліба -- тістечка -- торти
Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.86я73
Д-695


    Дорохович, А. М.
    Оптимізація технологічних процесів галузі : підручник / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, Т. В. Зінченко. - Київ : ІНКОС, 2016. - 392 с. - ISBN 978-617-598-105-4 : 230.00 р.
ББК 36.86я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

фывфывфыв:
виробництво кондитерське -- склад рецептурний
Доп.точки доступа:
Дорохович, В. В.
Зінченко, Т. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.81я73
Х-227


   
    Харчова біотехнологія : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька. - Київ : Ліра-К, 2016. - 407 с. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 180.00 р.
ББК 36.81я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

фывфывфыв:
мікроорганізми -- ферменти -- біологічні активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- ГМО
Доп.точки доступа:
Пирог, Т. П.
Антонюк, М. М.
Скроцька, О. І.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.81
І-665


   
    Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / за ред. В. А. Піддубного. - Київ : Кондор, 2017. - 374 с. - ISBN 978-617-7458-40-0 : 230.00 р., 270.00 р.
ББК 36.81

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

фывфывфыв:
зберігання довготривале -- фасування газованих напоїв -- технології бродіння пива -- виробництво солоду
Экземпляры всего: 2
ВТЛ (1), КС (1)
Свободны: ВТЛ (1), КС (1)


664.6(038)
Д-75


    Дробот, В. І.
    Довідник з технології хлібопекарського виробництва [Текстььь] : навч. посіб. / В. І. Дробот. - Київ : ПрофКнига, 2019. - 580 с. - ISBN 978-617-7762-01-9 : 510.50 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

   Хлібопекарське виробництво


Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


664.8(075.8)
Ф-503


   
    Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текстььь] : підручник / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, В. М. Гіджеліцький та ін. - Київ : Кондор, 2020. - 324 с. - ISBN 978-617-7278-05-3 : 188.50 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова

   Промисловість харчова--Технологія


фывфывфыв:
зберігання довгострокове -- теплова стерилізація -- пастеризація -- знезараження води -- консервування
Доп.точки доступа:
Соколенко, А. І.
Піддубний, В. А.
Гіджеліцький, В. М.
Шевченко, О. Ю.
Васильківський, К. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


664(075.8)
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [Текстььь] : підручник / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2017. - 476 с. - ISBN 966-351-080-3 : 188.50 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

   Кулінарія


Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


378:664(043.3)
В-67


    Волкова, Н. В.
    Теоретико-методичні засади професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій [Текст] : реф. дис... д-ра пед. наук : 13.00.04 / Н. В. Волкова. - Рівне : РДГУ, 2024. - 40 с. - 50.00 грн.
УДК

Рубрики: Професійна освіта

   Промисловість харчова--Технологія


Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)