Б56826
   К-16


   
    Как консервировать фрукты и ягоды без сахара, а овощи без соли [Текст] / сост. Т. Енко. - М. : Гелиос, 1992. - 128 с. - 15.30 р., 15.22 р.
УДК
ББК 36.91

Рубрики: Промисловість харчова

Экземпляры всего: 3
КС (2), ВТЛ (1)
Свободны: КС (2), ВТЛ (1)


36.81я73
С-759


    Стабников, В. Н.
    Процессы и аппараты пищевых производств [Текстььь] : учебник / В. Н. Стабников, В. М. Лысянский, В. Д. Попов. - М. : Агропромиздат, 1985. - 510 с. - 1.40 р.
ББК 36.81я73

Рубрики: Промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Лысянский, В. М.
Попов, В. Д.

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)


   Б58503
   С-892


    Судзиловская, И. И.
    Сушим, варим, маринуем [Текст] : сб. рецептов перераб. плодов, ягод, овощей, грибов, рыбы , мяса / И. И. Судзиловская. - К. : Урожай, 1995. - 480 с. - 400000 р.
УДК
ББК 36.91

Рубрики: Промисловість харчова

   Кулінарія


Экземпляры всего: 3
ВТЛ (1), Аб (1), КС (1)
Свободны: ВТЛ (1), Аб (1), КС (1)


36.96я73
К289


    Касьянов Г. И.
    Технология консервов для детского питания [Текст] : учеб. для высш. учеб. завед. / Касьянов Г. И. , А. Н. Самсонова. - М. : Колос, 1996. - 180 с. - ISSN 5-10-0015. - 5.60 р.
ББК 36.96я73

Рубрики: Промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Самсонова, А. Н.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.81я73
З-14


   
    Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко. - К. : ЦУЛ, 2005. - 496 с. - ISBN 966-364-093-6 : 31.54 р.
ББК 36.81я73

Рубрики: промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л. Л.
Бухкало, С. І.
Капустенко, П. О.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36я2
Г-658


    Гончаренко, Г. М.
    Технологічне обладнання консервних та овочевопереробних виробництв : довідник : посіб. для вузів / Г. М. Гончаренко, В. В. Дуб, В. В. Гончаренко. - К. : Центр учб. л-ри, 2007. - 304 с. - ISBN 978-966-364-464-6 : 30.00 р., 28.00 р.
ББК 36я2

Рубрики: промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Дуб, В.В.
Гончаренко, В.В.

Экземпляры всего: 2
ВТЛ (2)
Свободны: ВТЛ (2)


36.83я73
С-404


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навч. посіб. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - К : Центр навч. л-ри, 2006. - 383 с. - ISBN 966-364-359-9 : 37.00 р.
ББК 36.83я73

Рубрики: промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Лозова, Т. М.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 256 с. - ISBN 978-966-351-080-4 : 28.00 р., 28.00 р.
УДК
ББК 36я73

Рубрики: промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Колісник, А. В.

Экземпляры всего: 3
ВТЛ (2), Аб (1)
Свободны: ВТЛ (2), Аб (1)


36я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. - ISBN 978-966-351-234-1 : 28.00 р.
ББК 36я73

Рубрики: Промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Олейник, Н. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.81я73
О-161


   
    Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник / за ред. В. Г. Мирончука. - Вид. 2-е, переробл. і допов. - Вінниця : Нова кн. , 2007. - 648 с. - ISBN 978-966-382-096-5 : 108.00 р.
ББК 36.81я73

Рубрики: Промисловість харчова

фывфывфыв:
Переробна промисловість -- Технологія ремонту
Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)


36.92я2
Ч-659


    Чирятников, В. И.
    Справочник шприцовщика и вязальщика колбас [Текстььь] / В. И. Чирятников, Е. В. Белоусова. - М. : Агропромиздат, 1986. - 110 с. - 0.30 р.
ББК 36.92я2

Рубрики: Промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Белоусова, Е. В.

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)


36.83
Г-363


    Георгиади, Г. Г.
    Научно-технический прогресс в хлебопекарной промышленности [Текст] / Г. Г. Георгиади, В. В. Рекославский. - К. : Урожай, 1989. - 208 с. - 0.50 р.
ББК 36.83

Рубрики: Промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Рекославский, В. В.

Экземпляры всего: 1
КС (1)
Свободны: КС (1)


36.83
П-208


    Патт, В. А.
    Наш хлеб [Текст] / В. А. Патт. - М. : Лег. и пищ. пром-сть, 1984. - 57 с. - 0.15 р.
ББК 36.83

Рубрики: Промисловість харчова

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)


641.4
К-736


    Котоусова, А. М.
    Вяленые фрукты и овощи [Текст] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Росагропромиздат, 1989. - 141 с. - 0.70 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова

   Кулінарія


Доп.точки доступа:
Котоусов, Н. Г.

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)


663.8
Р-93


    Рыбак, Г. М.
    Приготовление фруктов и овощных соков в домашних условиях [Текст] / Г. М. Рыбак, Н. Ф. Бондаренко, Н. К. Чернозубенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Урожай, 1991. - 176 с. - 9.00 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова

   Напої безалкогольні


Доп.точки доступа:
Бондаренко, Н. Ф.
Чернозубенко, Н. К.

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)


36.91
Д-66


   
    Домашние заготовки и консервирование [Текст] / сост. В. Г. Титова. - К. : Будiвельник, 1993. - 80 с. - (В помощь хозяйкам ). - 96.00 р.
ББК 36.91

Рубрики: Промисловість харчова

Свободных экз. нет


641.4
З-143


   
    Заготовим впрок [Текст] / ред. Т. О. Зарембо, Т. В. Мизгаева. - К. : Голов.спецiалiз.ред.лiт.мовами нац. меншин України, 1994. - 368 с. - 39200.00 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова

Свободных экз. нет


36.81я2
С-759


    Стабников, В. Н.
    Процессы и аппараты пищевых производств [Текст] : учебник / В. Н. Стабников, В. И. Баранцев. - Изд. 3-е, перераб. и доп. - М. : Лег. и пищ. пром-сть, 1983. - 327 с. - 0.80 р.
ББК 36.81я2

Рубрики: Промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Баранцев, В. И.

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)


   В19428
   Р-248


   
    Расчеты и задачи по процессам и аппаратам пищевых производств [Текстььь] : учеб. пособ. / под. ред. С. М. Гребенюка, Н. С. Михеевой. - М. : Агропромиздат, 1987. - 304 с. - 1.00 р.
ББК 36.81я73

Рубрики: Промисловість харчова

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)


36.97
Т-384


   
    Технология крупяных концентратов [Текст] / под ред. В. Н. Гуляева. - М. : Агропромиздат, 1989. - 200 с. - 0.75 р.
ББК 36.97

Рубрики: Промисловість харчова

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)