С56 Совершенствование производства и обслуживания в общественном питании в новых условиях хозяйствования [Текст] : сб. науч. тр. - К. : [б. и.], 1991. - 159 с. - 0.60 р. Рубрики: Економіка громадського харчування Экземпляры всего: 1 КС (1) Свободных экз. нет |
Р-784 Ростовський, В. С. Барна справа : підруч. для студ. спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / В. С.Ростовський, С. М.Шамаян. - К. : ЦУЛ, 2009. - 398 с. - ISBN 978-966-364-878-1 : 70.00 р. Рубрики: Економіка громадського харчування Доп.точки доступа: Шамаян, С. М. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
О-641 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. / за ред. Н. О. П'ятницької. - 2-ге вид. переробл. та доповн. - К. : ЦУЛ, 2011. - 584 с. - ISBN 978-611-01-0209-4 : 146.50 р. Рубрики: Економіка громадського харчування Доп.точки доступа: Русавська, В. А. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
О-641 Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства / за ред. Н. О. П'ятницької. - К. : Кондор, 2012. - 556 с. - ISBN 978-966-351-355-3 : 165.00 р. Рубрики: Економіка громадського харчування Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Л-84 Лук'янов, В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текстььь] : навч. посіб. / В. О. Лук'янов, Г. Б. Мунін. - 2-ге вид., переробл. і доповн. - К. : Кондор, 2012. - 346 с. - ISBN 978-966-2781-05-2 : 91.00 р.
Рубрики: Економіка громадського харчування Економіка житлово-комунального господарства--Готелі Доп.точки доступа: Мунін, Г. Б. Экземпляры всего: 2 Аб (1), ВТЛ (1) Свободны: Аб (1), ВТЛ (1) |
Т-583 Топольник, В. Г. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб. / В. Г.Топольник. - Л. : Магнолія - 2006, 2012. - 328 с. - (Вища освіта в Україні). - ISBN 978-617-574-054-5 : 112.00 р. Рубрики: Економіка житлово-комунального господарства--Готелі Економіка громадського харчування Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
П-996 П'ятницька, Г. Т. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т.П'ятницька, Н. О.П'ятницька. - К. : Кондор, 2013. - 250 с. - ISBN 978-966-2781-30-4 : 85.00 р.
Рубрики: Економіка громадського харчування фывфывфыв: проект інноваційний -- проектування послуг Доп.точки доступа: П'ятницька, Н. О. Экземпляры всего: 2 ВТЛ (1), Аб (1) Свободны: ВТЛ (1), Аб (1) |
К-261 Карпенко, Р. В. Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства : навч. посіб. / Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб. - Харків : Світ книг, 2016. - 288 с. - ISBN 978-966-2678-37-6 : 150.00 р. Рубрики: Економіка громадського харчування Доп.точки доступа: Кузнецов, В. М. Салогуб, Н. Г. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
С-91 Сфера гостинності: забезпечення економічної та фінансової стійкості [Текст] : монографія / А. В. Поплавська, Л. О. Гончар, І. О. Комарніцький, А. О. Беляк. - Київ : Ліра-К, 2022. - 168 с. - ISBN 978-617-520-242-5 : 151.50 грн.
Рубрики: Економіка підприємств Економіка громадського харчування Економіка житлово-комунального господарства Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |