Т-485 Ткаченко, О. В. Професійна етика та психологія спілкування в ресторанному господарстві [Текстььь] : навч. посіб. / О. В. Ткаченко. - Харків : Світ кн., 2020. - 98 с. - ISBN 978-966-2678-64-2 : 188.50 р.
Рубрики: Психологія соціальна--Спілкування соціальне Етика професійна див. деонтологія фывфывфыв: етикет обслуговуючого персоналу -- психологічні типи клієнтів -- ресторанний бізнес -- імідж Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
Е-50 Електронні системи в галузі [Текстььь] : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, Т. О. Роман, Л. М. Акімова, О. В. Чемакіна. - Херсон : Олді - плюс, 2020. - 168 с. - ISBN 978-966-289-375-5 : 142.00 р.
Рубрики: Інформаційні системи Ресурси електронні Комп’ютерна наука і технології фывфывфыв: ресторанний бізнес -- ресторанне господарство -- програмне забезпечення -- електронне меню -- калькуляційна карта Доп.точки доступа: Роман , Т. О. Акімова , Л. М. Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) |
С-91 Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг [Текст] : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 лют. 2022 р. / Рівнен. держ. гуманітар. ун-т ; відп. за вип. І. О. Дейнега. - Рівне : О. Зень, 2022. - 251 с. - ISBN 978-617-601-402-7 : 120.00 грн.
Рубрики: Захист прав споживачів Маркетингові дослідження фывфывфыв: маркетинг -- екораціональність -- самопрезентаційна мотивація -- ресторанний бізнес Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |