Пошуковий запит: (<.>A=Ростовський, В. С.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10
Сигли бібліотек за посиланням
|
|
>1.
| 36.99я73 Р-784
Ростовський, В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування : Загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2006. - 200 с. - ISBN 966-351-026-9 : 16.75 р. ББК 36.99я73
Рубрики: громадське харчування
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>2.
| 36я73 Р-784
Ростовський, В. С. Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 256 с. - ISBN 978-966-351-080-4 : 28.00 р., 28.00 р. ББК 36я73
Рубрики: промисловість харчова
Дод.точки доступу: Колісник, А. В.
Примірників всього: 2 ВТЛ (1), Аб (1) Вільні: ВТЛ (1), Аб (1) Знайти схожі
|
>3.
| 65.43я73 Р-784
Ростовський, В. С. Барна справа : підруч. для студ. спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / В. С.Ростовський, С. М.Шамаян. - К. : ЦУЛ, 2009. - 398 с. - ISBN 978-966-364-878-1 : 70.00 р. ББК 65.43я73
Рубрики: Економіка громадського харчування
Дод.точки доступу: Шамаян, С. М.
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>4.
| 72я73 Р-784
Ростовський, В. С. Основи наукових досліджень і технічної творчості : підруч. для студ. спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / В. С.Ростовський, Н. В.Дібрівська. - К. : ЦУЛ, 2009. - 96 с. - ISBN 978-966-364-873-6 : 24.00 р. ББК 72я73
Рубрики: Наука--Дослідження
Дод.точки доступу: Дібрівська, Н. В.
Примірників всього: 2 ЧЗ (1), Аб (1) Вільні: ЧЗ (1), Аб (1) Знайти схожі
|
>5.
| 36.86я73 Р-784
Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / В. С.Ростовський. - К. : Ліра-К, 2009. - 574 с. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 р. ББК 36.86я73
Рубрики: Харчове обладнання--Хлібопекарне виробництво
Дод.точки доступу: Новікова, О. В.
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>6.
| 36я73 Р-784
Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. - ISBN 978-966-351-234-1 : 28.00 р. ББК 36я73
Рубрики: Промисловість харчова
Дод.точки доступу: Олейник, Н. В.
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>7.
| 36.997 Р-784
Ростовський, В. С. Збірник рецептур / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - К. : ЦУЛ, 2010. - 320 с. - ISBN 978-966-364-993-5 : 72.00 р. ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія
Дод.точки доступу: Дібрівська, Н. В. Пасенко, В. Ф.
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>8.
| 36.86я7 Т-384
Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - Київ : Кондор, 2016. - 497 с. - ISBN 978-617-7278-31-2 : 240.00 р. ББК 36.86я7
Рубрики: Кондитерське виробництво
Дод.точки доступу: Кукуєва, О. М.
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>9.
| 640.443(075.4) Р-784
Ростовський, В. С. За стійкою бару : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 410 с. - ISBN 978-966-2781-77-9 : 230.00 р.
Рубрики: Харчування громадське
Кл.слова (ненормовані): діяльність барів -- гриль-бари -- бар пивний -- кав’ярні -- бар вітамінний
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>10.
| 641.5(075.8) Р-784
Ростовський, В. С. Помічник кухаря [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 342 с. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 р.
Рубрики: Харчування
Товарознавство продовольчих товарів
Кулінарія
Кл.слова (ненормовані): фізіологія харчування -- гоподарство ресторанне
Дод.точки доступу: Красноход, Н. І.
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
|
|