Головна Спрощенний режим Опис

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Статті з періодичних видань та збірок (3)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Промисловість харчова -- Технологія<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10
Сигли бібліотек за посиланням
 1-10    11-11 
1.
36я73
З-33


    Запольський, А. К.
    Екологізація харчових виробництв : підручник / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища шк., 2005. - 423 с. - ISBN 966-642-294-8 : 38.20 р.
ББК 36я73

Рубрики: промисловість харчова--технологія

Дод.точки доступу:
Українець, А. І.

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

2.
36.95
Д-46


    Диланян, З. Х.
    Сыроделие [Текст] / З. Х. Диланян. - Изд. 3-е, перераб. и доп. - М. : Лег. и пищ. пром-сть, 1984. - 280 с. - 1.40 р.
ББК 36.95

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

Примірників всього: 1
Аб (1)
Вільні: Аб (1)

Знайти схожі

3.
36.95
К-592


    Козлов, В. Н.
    Технология молочно-белковых продуктов [Текст] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - К. : Урожай, 1988. - 162 с. - 0.55 р.
ББК 36.95

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

   Молочне виробництво


Дод.точки доступу:
Затирка, А. Ф.

Примірників всього: 1
Аб (1)
Вільні: Аб (1)

Знайти схожі

4.
30.604я73
Т-564


    Томишин-Лелекач, М. М.
    Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування : навч. посіб. / М. М. Томишин-Лелекач, В. В. Канчі. - Ужгород : В. Падяка, 2010. - 196 с. - ISBN 966-7838-42-0 : 37.00 р.
ББК 30.604я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

Дод.точки доступу:
Канчі, В. В.

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

5.
36.83я73
Н-731


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В.Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та доповн. - К. : Ліра-К, 2013. - 540 с. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 59.00 р.
ББК 36.83я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

Кл.слова (ненормовані):
випікання хліба -- тістечка -- торти
Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

6.
36.86я73
Д-695


    Дорохович, А. М.
    Оптимізація технологічних процесів галузі : підручник / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, Т. В. Зінченко. - Київ : ІНКОС, 2016. - 392 с. - ISBN 978-617-598-105-4 : 230.00 р.
ББК 36.86я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

Кл.слова (ненормовані):
виробництво кондитерське -- склад рецептурний
Дод.точки доступу:
Дорохович, В. В.
Зінченко, Т. В.

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

7.
36.81я73
Х-227


   
    Харчова біотехнологія : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька. - Київ : Ліра-К, 2016. - 407 с. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 180.00 р.
ББК 36.81я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми -- ферменти -- біологічні активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- ГМО
Дод.точки доступу:
Пирог, Т. П.
Антонюк, М. М.
Скроцька, О. І.

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

8.
36.81
І-665


   
    Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / за ред. В. А. Піддубного. - Київ : Кондор, 2017. - 374 с. - ISBN 978-617-7458-40-0 : 230.00 р., 270.00 р.
ББК 36.81

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

Кл.слова (ненормовані):
зберігання довготривале -- фасування газованих напоїв -- технології бродіння пива -- виробництво солоду
Примірників всього: 2
ВТЛ (1), КС (1)
Вільні: ВТЛ (1), КС (1)

Знайти схожі

9.
664.6(038)
Д-75


    Дробот, В. І.
    Довідник з технології хлібопекарського виробництва [Текст] : навч. посіб. / В. І. Дробот. - Київ : ПрофКнига, 2019. - 580 с. - ISBN 978-617-7762-01-9 : 510.50 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

   Хлібопекарське виробництво


Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

10.
664.8(075.8)
Ф-503


   
    Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текст] : підручник / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, В. М. Гіджеліцький та ін. - Київ : Кондор, 2020. - 324 с. - ISBN 978-617-7278-05-3 : 188.50 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова

   Промисловість харчова--Технологія


Кл.слова (ненормовані):
зберігання довгострокове -- теплова стерилізація -- пастеризація -- знезараження води -- консервування
Дод.точки доступу:
Соколенко, А. І.
Піддубний, В. А.
Гіджеліцький, В. М.
Шевченко, О. Ю.
Васильківський, К. В.

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-11