Головна Спрощенний режим Опис

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Статті з періодичних видань та збірок (13)Документи про Рівненщину (12)Рівненщина: Минуле і сьогодення (1)Газета “Червоний прапор” (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=борошно<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
Сигли бібліотек за посиланням
1.
30.609я73
Т-502


   
    Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження [Текст] : навч. посіб. / О. Г. Бровко, Г. С. Гордієнко, В. В. Дятлов, І. І. Медведкова. - Л. : Магнолія - 2006, 2013. - 320 с. - (Вища освіта в Україні). - ISBN 978-617-574-084-2 : 135.00 р.
ББК 30.609я73

Рубрики: Товарознавство продовольчих товарів

Кл.слова (ненормовані):
зернові, крупи, концентрати, борошно, вироби хлібобулочні, вироби макаронні, овочі, плоди, гриби
Дод.точки доступу:
Бровко, О. Г.
Гордієнко, А. С.
Дятлов, В. В.
Медведкова, І. І.

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

2.
664.65
С-759


    Стадник, І. Я.
    Удосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів [Текст] : монографія. Ч. 1 / І. Я. Стадник, В. А. Піддубний. - Київ : Кондор, 2019. - 292 с. - ISBN 978-617-7729-97-5 : 310.00 р., 188.50 р.
УДК

Рубрики: Харчове обладнання--Хлібопекарне виробництво

   Хлібопекарське виробництво


Кл.слова (ненормовані):
адгезія тіста -- напівфабрикати -- борошно
Дод.точки доступу:
Піддубний, В. А.

Примірників всього: 2
ВТЛ (2)
Вільні: ВТЛ (2)

Знайти схожі