Головна Спрощенний режим Опис

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Статті з періодичних видань та збірок (23)Документи про Рівненщину (74)Книги іноземними мовами (1)Рівненщина: Минуле і сьогодення (4)Газета “Червоний прапор” (35)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Харчування громадське<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
Сигли бібліотек за посиланням
1.

Форма документа :
Шифр видання : 36.99я73/А-877
Автор(и) : Архіпов В. В., Іванникова Т. В., Архіпова А. В.
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : Навч. посіб.
Вихідні дані : К.: ІНКОС, Центр навч. л-ри, 2007
Кільк.характеристики :382 с
ISBN, Ціна 966-8347-48-Х: 33.53, 37.00, р.
УДК : 640.43(075.*)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: харчування громадське
Примірники : всього : ВТЛ(1), Аб(1)
Вільні : ВТЛ(1), Аб(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа :
Шифр видання : 36.99я73/А-877
Автор(и) : Архіпов В. В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В.
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. . -2-ге вид
Вихідні дані : К.: ІНКОС, Центр навч. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 978-966-364-648-0: 50.00 р.
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: харчування громадське
Примірники :ВТЛ(1)
Вільні : ВТЛ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99я72/К-56
Автор(и) : Ковалев Н. И.
Назва : Технология приготовления пищи
Вихідні дані : М.: Экономика, 1988
Кільк.характеристики :302 с
Ціна : 1.10 р.
ББК : 36.99я72
Предметні рубрики: Харчування громадське
Примірники : всього : Аб(2)
Вільні : Аб(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа :
Шифр видання : 36.99я73/Ш-961
Автор(и) : Шумило Г. І.
Назва : Технологія приготування їжі : навч. посіб.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :504 с
ISBN, Ціна 978-966-351-402-4: 75.00 р.
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Харчування громадське
Примірники :ВТЛ(1)
Вільні : ВТЛ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа :
Шифр видання : 65.9(4Укр)42/А-877
Автор(и) : Архіпов В. В.
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посіб. . -2-ге вид., переробл. та доповн
Вихідні дані : К.: ЦУЛ, 2010
Кільк.характеристики :279 с
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 15.00 р.
ББК : 65.9(4Укр)42
Предметні рубрики: Харчування громадське
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика ресторану--характеристика бару--структура виробництва--організація виробництва--організація праці
Примірники :ВТЛ(1)
Вільні : ВТЛ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа :
Шифр видання : 640.443(075.4)/Р-784
Автор(и) : Ростовський В. С.
Назва : За стійкою бару : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ : Кондор, 2018
Кільк.характеристики :410 с
ISBN, Ціна 978-966-2781-77-9: 230.00 р.
УДК : 640.443(075.4)
Предметні рубрики: Харчування громадське
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): діяльність барів--гриль-бари--бар пивний--кав’ярні--бар вітамінний
Примірники :ВТЛ(1)
Вільні : ВТЛ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа :
Шифр видання : 338.486/Т-338
Назва : Теоретико-практичні підходи до ефективного функціонування ринку готельно-ресторанних послуг: стан, проблеми, тенденції : монографія
Вихідні дані : Київ : Ліра-К, 2018
Кільк.характеристики :420 с
ISBN, Ціна 978-617-7605-81-1: 290.00 р.
УДК : 338.486
Предметні рубрики: Готельний бізнес
Харчування громадське
Маркетинг послуг
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гостинність--культура гастрономічна--бізнес ресторанний
Примірники :ВТЛ(1)
Вільні : ВТЛ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа :
Шифр видання : 642(075.8)/Т-384
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства : навч.-наоч. посіб.
Вихідні дані : Київ : Кондор, 2019
Кільк.характеристики :292 с
ISBN, Ціна 978-617-7841-45-5: 300.00 р.
УДК : 642(075.8)
Предметні рубрики: Харчування громадське
Кулінарія
Кондитерське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарна продукція--ресторанне господарство--меню
Примірники :ВТЛ(1)
Вільні : ВТЛ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.442:005/Г-20
Автор(и) : Гармон К.
Назва : Що я знаю про роботу кав'ярень : реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee . -2-ге вид
Вихідні дані : Київ : Наш Формат, 2022
Кільк.характеристики :264 с
ISBN, Ціна 978-617-7866-72-4: 287.50 грн.
УДК : 640.442:005
Предметні рубрики: Бізнес
Харчування громадське
Менеджмент
Примірники :ВТЛ(1)
Вільні : ВТЛ(1)
Знайти схожі