Пошуковий запит: (<.>S=Харчування громадське<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
|
Форма документа : Шифр видання : 36.99я73/А-877
Автор(и) : Архіпов В. В., Іванникова Т. В., Архіпова А. В.
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
: Навч. посіб.
Вихідні дані : К.: ІНКОС, Центр навч. л-ри, 2007 Кільк.характеристики :382 с
ISBN, Ціна 966-8347-48-Х: 33.53, 37.00, р.
УДК : 640.43(075.*) ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: харчування громадське
Примірники : всього : ВТЛ(1), Аб(1) Вільні : ВТЛ(1), Аб(1) Знайти схожі
|
>2.
|
Форма документа : Шифр видання : 36.99я73/А-877
Автор(и) : Архіпов В. В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В.
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
: навч. посіб.
. -2-ге вид Вихідні дані : К.: ІНКОС, Центр навч. л-ри, 2008 Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 978-966-364-648-0: 50.00 р.
ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: харчування громадське
Примірники :ВТЛ(1) Вільні : ВТЛ(1) Знайти схожі
|
>3.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36.99я72/К-56
Автор(и) : Ковалев Н. И.
Назва : Технология приготовления пищи
Вихідні дані : М.: Экономика, 1988 Кільк.характеристики :302 с
Ціна : 1.10 р.
ББК : 36.99я72 Предметні рубрики: Харчування громадське
Примірники : всього : Аб(2) Вільні : Аб(2) Знайти схожі
|
>4.
|
Форма документа : Шифр видання : 36.99я73/Ш-961
Автор(и) : Шумило Г. І.
Назва : Технологія приготування їжі
: навч. посіб.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012 Кільк.характеристики :504 с
ISBN, Ціна 978-966-351-402-4: 75.00 р.
ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: Харчування громадське
Примірники :ВТЛ(1) Вільні : ВТЛ(1) Знайти схожі
|
>5.
|
Форма документа : Шифр видання : 65.9(4Укр)42/А-877
Автор(и) : Архіпов В. В.
Назва : Організація ресторанного господарства
: навч. посіб.
. -2-ге вид., переробл. та доповн Вихідні дані : К.: ЦУЛ, 2010 Кільк.характеристики :279 с
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 15.00 р.
ББК : 65.9(4Укр)42 Предметні рубрики: Харчування громадське Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика ресторану--характеристика бару--структура виробництва--організація виробництва--організація праці
Примірники :ВТЛ(1) Вільні : ВТЛ(1) Знайти схожі
|
>6.
|
Форма документа : Шифр видання : 640.443(075.4)/Р-784
Автор(и) : Ростовський В. С.
Назва : За стійкою бару
: навч. посіб.
Вихідні дані : Київ : Кондор, 2018 Кільк.характеристики :410 с
ISBN, Ціна 978-966-2781-77-9: 230.00 р.
УДК : 640.443(075.4) Предметні рубрики: Харчування громадське Ключові слова (''Вільн.індекс.''): діяльність барів--гриль-бари--бар пивний--кав’ярні--бар вітамінний
Примірники :ВТЛ(1) Вільні : ВТЛ(1) Знайти схожі
|
>7.
|
Форма документа : Шифр видання : 338.486/Т-338
Назва : Теоретико-практичні підходи до ефективного функціонування ринку готельно-ресторанних послуг: стан, проблеми, тенденції
: монографія
Вихідні дані : Київ : Ліра-К, 2018 Кільк.характеристики :420 с
ISBN, Ціна 978-617-7605-81-1: 290.00 р.
УДК : 338.486 Предметні рубрики: Готельний бізнес Харчування громадське Маркетинг послуг Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гостинність--культура гастрономічна--бізнес ресторанний
Примірники :ВТЛ(1) Вільні : ВТЛ(1) Знайти схожі
|
>8.
|
Форма документа : Шифр видання : 642(075.8)/Т-384
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства
: навч.-наоч. посіб.
Вихідні дані : Київ : Кондор, 2019 Кільк.характеристики :292 с
ISBN, Ціна 978-617-7841-45-5: 300.00 р.
УДК : 642(075.8) Предметні рубрики: Харчування громадське Кулінарія Кондитерське виробництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарна продукція--ресторанне господарство--меню
Примірники :ВТЛ(1) Вільні : ВТЛ(1) Знайти схожі
|
>9.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 640.442:005/Г-20
Автор(и) : Гармон К.
Назва : Що я знаю про роботу кав'ярень
: реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee
. -2-ге вид Вихідні дані : Київ : Наш Формат, 2022 Кільк.характеристики :264 с
ISBN, Ціна 978-617-7866-72-4: 287.50 грн.
УДК : 640.442:005 Предметні рубрики: Бізнес Харчування громадське Менеджмент
Примірники :ВТЛ(1) Вільні : ВТЛ(1) Знайти схожі
|
|