Пошуковий запит: (<.>S=Харчування громадське<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
| 36.99я73 А-877
Архіпов, В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : ІНКОС, Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-Х : 33.53 р., 37.00 р. ББК 36.99я73
Рубрики: харчування громадське
Дод.точки доступу: Іванникова, Т. В. Архіпова, А. В.
Примірників всього: 2 ВТЛ (1), Аб (1) Вільні: ВТЛ (1), Аб (1) Знайти схожі
|
>2.
| 36.99я73 А-877
Архіпов, В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - К. : ІНКОС, Центр навч. л-ри, 2008. - 384 с. - ISBN 978-966-364-648-0 : 50.00 р. ББК 36.99я73
Рубрики: харчування громадське
Дод.точки доступу: Іванникова, Т.В. Архіпова, А.В.
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>3.
| 36.99я72 К-56
Ковалев, Н. И. Технология приготовления пищи [Текст] / Н. И. Ковалев. - М. : Экономика, 1988. - 302 с. - 1.10 р. ББК 36.99я72
Рубрики: Харчування громадське
Примірників всього: 2 Аб (2) Вільні: Аб (2) Знайти схожі
|
>4.
| 36.99я73 Ш-961
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навч. посіб. / Г. І.Шумило. - К. : Кондор, 2012. - 504 с. - ISBN 978-966-351-402-4 : 75.00 р. ББК 36.99я73
Рубрики: Харчування громадське
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>5.
| 65.9(4Укр)42 А-877
Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства : навч. посіб. / В. В.Архіпов. - 2-ге вид., переробл. та доповн. - К. : ЦУЛ, 2010. - 279 с. - ISBN 978-611-01-0045-8 : 15.00 р. ББК 65.9(4Укр)42
Рубрики: Харчування громадське
Кл.слова (ненормовані): характеристика ресторану -- характеристика бару -- структура виробництва -- організація виробництва -- організація праці
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>6.
| 640.443(075.4) Р-784
Ростовський, В. С. За стійкою бару : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 410 с. - ISBN 978-966-2781-77-9 : 230.00 р.
Рубрики: Харчування громадське
Кл.слова (ненормовані): діяльність барів -- гриль-бари -- бар пивний -- кав’ярні -- бар вітамінний
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>7.
| 338.486 Т-338
Теоретико-практичні підходи до ефективного функціонування ринку готельно-ресторанних послуг: стан, проблеми, тенденції [Текст] : монографія / за ред. В. А. Русавської. - Київ : Ліра-К, 2018. - 420 с. - ISBN 978-617-7605-81-1 : 290.00 р.
Рубрики: Готельний бізнес
Харчування громадське
Маркетинг послуг
Кл.слова (ненормовані): гостинність -- культура гастрономічна -- бізнес ресторанний
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>8.
| 642(075.8) Т-384
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : навч.-наоч. посіб. / Нац. ун-т харчових технологій. - Київ : Кондор, 2019. - 292 с. - ISBN 978-617-7841-45-5 : 300.00 р.
Рубрики: Харчування громадське
Кулінарія
Кондитерське виробництво
Кл.слова (ненормовані): кулінарна продукція -- ресторанне господарство -- меню
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>9.
| 640.442:005 Г-20
Гармон, К. Що я знаю про роботу кав'ярень [Текст] : реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee / К. Гармон ; пер. з англ. О. Любенко. - 2-ге вид. - Київ : Наш Формат, 2022. - 264 с. - ISBN 978-617-7866-72-4 : 287.50 грн.
Рубрики: Бізнес
Харчування громадське
Менеджмент
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
|