Головна Спрощенний режим Опис

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Статті з періодичних видань та збірок (19)Документи про Рівненщину (3)Рівненщина: Минуле і сьогодення (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Економіка харчової промисловості<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
Сигли бібліотек за посиланням
1.
   АА13513
   О841


   
    Организация безотходного производства в мясной промышленности [Текст]. - К. : Урожай, 1991. - 248 с. - 0.80 р.
ББК 65.9(2)306.7

Рубрики: Економіка харчової промисловості

Примірників всього: 2
КС (1), ВТЛ (1)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.
36я73
Д-685


    Дорохіна, М. О.
    Технологія продукції харчування : у табл. і схемах : навч. посіб. / М. О.Дорохіна, Т. В.Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. - ISBN 978-966-357-148-1 : 43.00 р.
ББК 36я73

Рубрики: Економіка харчової промисловості

Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

3.
65.9(4Укр)306
Ч-467


    Череп, А. В.
    Діяльність підприємств промислово-фінансових груп харчової промисловості в ринкових умовах господарювання : монографія / А. В.Череп, Г. Д.Погота, К. С.Брутян. - К. : Кондор, 2009. - 304 с. - ISBN 978-966-351-225-9 : 75.00 р.
ББК 65.9(4Укр)306

Рубрики: Економіка харчової промисловості

Дод.точки доступу:
Погота, Г. Д.
Брутян, К. С.

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

4.
65.9(4Укр)42я73
А-877


    Архіпов, В. В.
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : навч. посіб. / В. В.Архіпов, В. А.Русавська. - 2-ге вид. - К. : ЦУЛ, 2012. - 342 с. - ISBN 978-611-01-0289-6 : 84.50 р.
ББК 65.9(4Укр)42я73

Рубрики: Економіка харчової промисловості

Дод.точки доступу:
Русавська, В. А.

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі

5.
65.9(4Укр)306
Т-338


   
    Теоретико - методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості [Текст] : монографія / кер. авт. кол. Н. С. Скопенко. - К. : Кондор, 2016. - 478 с. - ISBN 978-617-7278-43-5 : 198.80 р.
ББК 65.9(4Укр)306

Рубрики: Економіка харчової промисловості

Примірників всього: 1
ВТЛ (1)
Вільні: ВТЛ (1)

Знайти схожі