Пошуковий запит: (<.>S=Громадське харчування<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
| 36.99я73 Р-784
Ростовський, В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування : Загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2006. - 200 с. - ISBN 966-351-026-9 : 16.75 р. ББК 36.99я73
Рубрики: громадське харчування
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>2.
| 36.99я2 К-563
Ковальчук, Т. І. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні : тлумачний термінологічний слов. : англ., рос., укр. мови / Т. І. Ковальчук. - К. : ЦУЛ, 2008. - 208 с. - ISBN 978-966-364-593-3 : 25.00 р. ББК 36.99я2
Рубрики: громадське харчування
Примірників всього: 1 ВІЛ (1) Вільні: ВІЛ (1) Знайти схожі
|
>3.
| 36.99я73 А-877
Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства : навч. посіб. / В. В.Архіпов. - К. : ЦУЛ, 2007. - 280 с. - ISBN 978-966-364-548-3 : 50.00 р. ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування
Кл.слова (ненормовані): Ресторанне господарство
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>4.
| 36.99я73 Т-384
Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. В.Капліна, О. А.Білоусько, Н. І.Шаповал и др. - К. : ЦУЛ, 2008. - 280 с. - ISBN 978-966-364-743-2 : 55.00 р. ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування
Дод.точки доступу: Капліна, Т. В. Білоусько, О. А. Шаповал, Н. І. Кущ, Л. І. Слимак, Н. В.
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>5.
| 65.42я73 М-842
Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - К. : Ліра-К, 2010. - 388 с. - ISBN 978-966-2174-07-6 : 62.00 р. ББК 65.42я73
Рубрики: Громадське харчування
Дод.точки доступу: Новікова, О. В.
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>6.
| 36.99я73 О-224
Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. Т. 1. Механическое оборудование / В. Д. Елхина, А. А. Журин, Л. П. Проничкина, М. К. Богачев. - Изд. 2-е, перераб. - М. : Экономика, 1987. - 447 с. - 1.10 р. ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування
Дод.точки доступу: Елхина, В. Д. Журин, А. А. Проничкина, Л. П. Богачев, М. К.
Примірників всього: 1 Аб (1) Вільні: Аб (1) Знайти схожі
|
>7.
| 36.99я73 Б-447
Беляев, М. И. Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник. Т. 3. Тепловое оборудование / М. И. Беляев. - М. : Экономика, 1990. - 559 с. - ISBN 5-282-00430-5 : 1.30 р. ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування
Примірників всього: 1 Аб (1) Вільні: Аб (1) Знайти схожі
|
>8.
| 36.99я72 Т-384
Технологическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник / под. общ. ред. М. И. Беляева. - К. : Вища шк., 1987. - 358 с. - 1.10 р. ББК 36.99я72
Рубрики: Громадське харчування
Примірників всього: 1 Аб (1) Вільні: Аб (1) Знайти схожі
|
>9.
| 36.99я73 Д-695
Дорохин, В. А. Тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник / В. А. Дорохин. - К. : Вища шк., 1987. - 407 с. - 1.30 р. ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування
Примірників всього: 1 Аб (1) Вільні: Аб (1) Знайти схожі
|
>10.
| 36.99я73 Т-384
Технология производства продукции общественного питания [Текст] : учебник. - М. : Экономика, 1986. - 400 с. - 1.20 р. ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування
Примірників всього: 1 Аб (1) Вільні: Аб (1) Знайти схожі
|
>11.
| 36.99я73 О-224
Черевко, А. И. Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник. Т. 2. Торгово-технологическое оборудование / А. И. Черевко, Л. Н. Попов. - М. : Экономика, 1988. - 271 с. - ISBN 5-282-00568-9 : 0.80 р. ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування
Дод.точки доступу: Попов, Л. Н.
Примірників всього: 1 Аб (1) Вільні: Аб (1) Знайти схожі
|
>12.
| 36.99я72 Б-734
Богданова, М. А. Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник / М. А. Богданова, З. М. Смирнова, Г. А. Богданов. - М. : Экономика, 1986. - 319 с. - 0.75 р. ББК 36.99я72
Рубрики: Громадське харчування
Дод.точки доступу: Смирнова, З. М. Богданов, Г. А.
Примірників всього: 1 Аб (1) Вільні: Аб (1) Знайти схожі
|
>13.
| 640.4:641.54](075) Г-962
Гусева, Л. Г. Тепловое и электрическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник / Л. Г. Гусева. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - М. : Экономика, 1983. - 246 с. - 0.80 р.
Рубрики: Громадське харчування
Електротехніка
Примірників всього: 1 Аб (1) Вільні: Аб (1) Знайти схожі
|
>14.
| 36.99 М-516
Меню Великого Поста . - М. : Эксмо, 2010. - 32 с. - (Повар и поваренок). - ISBN 978-5-699-39954-3 : 17.50 р. ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування
Кл.слова (ненормовані): ПІСТ
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>15.
| 36.991 П-635
Постные и праздничные блюда православной кухни / сост. Скляр В. Г. - Х. : Клуб Семейного досуга, 2010. - 316 с. - ISBN 978-966-14-0598-0 : 27.00 р. ББК 36.991
Рубрики: Громадське харчування
Кулінарія
Кл.слова (ненормовані): ПРАВОСЛАВНА кухня
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>16.
| 36.991я7 М-992
Мялковский, О. В. Барное дело : теория и практика приготовления смеш. напитков: учебник / О. В.Мялковский. - К. : Кондор, 2012. - 366 с. - ISBN 978-966-2781-04-5 : 85.00 р. ББК 36.991я7
Рубрики: Громадське харчування
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
>17.
| 36.99я73 М-213
Мальська, М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів : теорія і практика : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич. - К. : ЦУЛ, 2013. - 304 с. - ISBN 978-617-673-162-7 : 79.00 р. ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування
Дод.точки доступу: Гаталяк, О. М. Ганич, Н. М.
Примірників всього: 1 ВТЛ (1) Вільні: ВТЛ (1) Знайти схожі
|
|