Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=664(075.8)<.>)
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
Сигли бібліотек за посиланням
1.
36я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 256 с. - ISBN 978-966-351-080-4 : 28.00 р., 28.00 р.
УДК
ББК 36я73

Рубрики: промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Колісник, А. В.

Экземпляры всего: 2
ВТЛ (1), Аб (1)
Свободны: ВТЛ (1), Аб (1)

Найти похожие

2.
664(075.8)
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [Текстььь] : підручник / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2017. - 476 с. - ISBN 966-351-080-3 : 188.50 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

   Кулінарія


Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие

3.
664(075.8)
З-91


    Зубар, Н. М.
    Теоретичні основи харчових виробництв [Текстььь] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2020. - 304 с. - ISBN 978-617-7939-15-2 : 168.50 р.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова

фывфывфыв:
харчові продукти -- харчові речовини -- ліпіди -- вуглеводи
Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие