Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=51.23я73<.>)
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
Сигли бібліотек за посиланням
1.
51.23я73
П-12


    Павлоцька, Л. Ф.
    Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посіб. / Л. Ф.Павлоцька, Н. В.Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Унів. кн., 2007. - 441 с. - ISBN 978-966-680-347-7 : 76.80 р.
ББК 51.23я73

Рубрики: Гігієна харчування

Доп.точки доступа:
Дуденко, Н. В.
Димитрієвич, Л. Р.

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

Найти похожие

2.
51.23я73
З-91


    Зубар, Н. М.
    Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. М.Зубар. - К. : ЦУЛ, 2010. - 336 с. - ISBN 978-966-364-996-2 : 65.00 р.
ББК 51.23я73

Рубрики: Гігієна харчування

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

Найти похожие

3.
51.23я73
Д-464


    Димань, Т. М.
    Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів : підручник / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - К. : Академія, 2011. - 520 с. - (Альма - матер). - ISBN 978-966-580-346-1 : 99.00 р.
ББК 51.23я73

Рубрики: Безпека продовольча

Доп.точки доступа:
Мазур, Т. Г.

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

Найти похожие