Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=36я73<.>)
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
Сигли бібліотек за посиланням
1.
36я73
П563


    Пономарьов, П. Х.
    Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навчальний посібник / П. Х. Пономарьов, I. В. Сирохман. - К. : Лiбра, 1999. - 272 c. - ISSN 966-7035-. - 14.40 р.
ББК 36я73 + 51.23 + 28.081
Доп.точки доступа:
Сирохман, I. В.

Экземпляры всего: 1
втл (1)
Свободны: втл (1)

Найти похожие

2.
   Б59961
   П-563


    Пономарьов, П. Х.
    Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текстььь] : навч. посіб. / П.Х.Пономарьов, І.В.Сирохман. - К. : Лібра, 1999. - 270 с. - ISBN 966-7035-31-Х : 9.72 р., 12.50 р.
ББК 36я73

Рубрики: Харчова промисловість

Доп.точки доступа:
Сирохман, І.В.

Экземпляры всего: 3
ВТЛ (2), СГ (1)
Свободны: ВТЛ (2), СГ (1)

Найти похожие

3.
36я73
З-33


    Запольський, А. К.
    Екологізація харчових виробництв : підручник / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища шк., 2005. - 423 с. - ISBN 966-642-294-8 : 38.20 р.
ББК 36я73

Рубрики: промисловість харчова--технологія

Доп.точки доступа:
Українець, А. І.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие

4.
36я73
Д-685


    Дорохіна, М. О.
    Технологія продукції харчування : у табл. і схемах : навч. посіб. / М. О.Дорохіна, Т. В.Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. - ISBN 978-966-357-148-1 : 43.00 р.
ББК 36я73

Рубрики: Економіка харчової промисловості

Доп.точки доступа:
Капліна, Т. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие

5.
36я73
Р-784


    Ростовський, В. С.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. - ISBN 978-966-351-234-1 : 28.00 р.
ББК 36я73

Рубрики: Промисловість харчова

Доп.точки доступа:
Олейник, Н. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие