Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=36<.>)
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
Сигли бібліотек за посиланням
1.
   Бп243
   368


   
    Пищевая промышленность [Текст] : респ. межвед. тематич. науч. сб . Вып. 37. - К. : Урожай, 1991. - 120 c. - 1.90 р.
ББК 36

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободных экз. нет

Найти похожие

2.
36
Н-34


   
    Наукові праці Українського державного університету харчових технологій [Текстььь] . №10 (спецвипуск). - К. : УДУХТ, 2001. - 182 c. - 12.00 грн.
ББК 36

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие

3.
36
Н-34


   
    Наукові праці Українського державного університету харчових технологій [Текстььь] . №10. - К. : УДУХТ, 2001. - 216 c. - 12.00 грн.
ББК 36

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие

4.
36
Н-34


   
    Наукові праці [Текстььь] : матеріали 3-ї Міжнарод. наук.-практ. конф. "Хлібопродукти-2000". "Галузь хлібопродуктів на порозі 3-го тисячоліття". Вип. 21 / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 2001. - 372 c. - ISBN 966-571-063-Х : 25.00 грн.
ББК 36

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие

5.
36
Б-391


   
    Безвредность пищевых продуктов [Текстььь] / Под. ред. Г. Р. Робертса. - М. : Агропромиздат, 1986. - 287 с. - 1.00 р.
ББК 36

Рубрики: Харчова промисловість

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)

Найти похожие

6.
36
П-563


    Пономарьов, П. Х.
    Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням : навч. посіб. / П. Х.Пономарьов, І. В.Донцова. - К. : ЦУЛ, 2009. - 126 с. - ISBN 978-966-364-856-9 : 26.00 р.
ББК 36

Рубрики: Генна інженерія--Генетично модифіковані організми

Доп.точки доступа:
Донцова, І. В.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие

7.
36
П-32


   
    Підготовка Рівненської області до складення заяви на членство в європейській мережі кулінарної спадщини. - Ольштин : Управа Вармінсько-Мазурського воєводства, 2008. - 74 с. - 12.30 р.
ББК 36

Рубрики: Кулінарія

Экземпляры всего: 2
КР (1), КС (1)
Свободны: КР (1), КС (1)

Найти похожие

8.
36
Т-529


    Толстогузов, В. Б.
    Новые формы белковой пищи [Текстььь] : технолог. проблемы и перспективы произв. / В. Б. Толстогузов. - М. : Агропромиздат, 1987. - 303 с. - 4.10 р.
ББК 36

Рубрики: Промисловість харчова

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)

Найти похожие