Поисковый запрос: (<.>U=36.81я73<.>) |
Общее количество найденных документов : 16
Показаны документы с 1 по 16
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| В29472 Ш264
Шаробайко, Е. И. Биохимия продуктов холодильного консервирования [Текст] : учеб. пособ. для вузов / Е. И. Шаробайко. - М. : Агропомиздат, 1991. - 254 c. - 30.45 р. ББК 36.81я73
Экземпляры всего: 3 АБ (1), КС (1), ВТЛ (1) Свободны: АБ (1), КС (1), ВТЛ (1) Найти похожие
|
>2. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 С-759
Стабников, В. Н. Процессы и аппараты пищевых производств [Текстььь] : учебник / В. Н. Стабников, В. М. Лысянский, В. Д. Попов. - М. : Агропромиздат, 1985. - 510 с. - 1.40 р. ББК 36.81я73
Рубрики: Промисловість харчова
Доп.точки доступа: Лысянский, В. М. Попов, В. Д.
Экземпляры всего: 1 Аб (1) Свободны: Аб (1) Найти похожие
|
>3. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 Т384
Технология пищевых производств [Текст] : учебник для вузов / Под ред. Ковальской Л. П. - М. : Колос, 1999. - 752 c. - ISSN 5-10-0032. - 23.30 р. ББК 36.81я73
Экземпляры всего: 1 втл (1) Свободны: втл (1) Найти похожие
|
>4. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 Д721
Драгилев, А. И. Технологические машины и аппараты пищевых производств [Текст] : учебник для вузов / А. И. Драгилев, В. С. Дроздов. - М. : Колос, 1999. - 376 c. - ISSN 5-10-0034. - 22.40 р. ББК 36.81я73
Доп.точки доступа: Дроздов, В. С.
Экземпляры всего: 1 втл (1) Свободны: втл (1) Найти похожие
|
>5. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 Д-66
Домарецький, В. А. Технологія харчових продуктів [Текстььь] : підручник для вузів / В. А. Домарецький, М. В. Остапчук, А. І. Українець. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с. - ISBN 966-612-027-5 : 43.50 р. ББК 36.81я73
Рубрики:
Доп.точки доступа: Остапчук, М. В. Українець, А. І.
Экземпляры всего: 2 ВТЛ (2) Свободны: ВТЛ (2) Найти похожие
|
>6. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 М-545
Методи контролю харчових виробництв [Текстььь] : опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування". - К. : Київськ. нац. торг.-екон. ун-т., 2002. - 133 с. - 12.30 р. ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>7. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 З-14
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко. - К. : ЦУЛ, 2005. - 496 с. - ISBN 966-364-093-6 : 31.54 р. ББК 36.81я73
Рубрики: промисловість харчова
Доп.точки доступа: Товажнянський, Л. Л. Бухкало, С. І. Капустенко, П. О.
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>8. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 П-845
Процеси та апарати харчових виробництв : підручник / За ред. А. М. Поперечного. - К. : ЦУЛ, 2007. - 303 с. - ISBN 966-364-413-3 : 27.63 р. ББК 36.81я73
Рубрики: промисловість харчова--переробка
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>9. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 О-161
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник / за ред. В. Г. Мирончука. - Вид. 2-е, переробл. і допов. - Вінниця : Нова кн. , 2007. - 648 с. - ISBN 978-966-382-096-5 : 108.00 р. ББК 36.81я73
Рубрики: Промисловість харчова
фывфывфыв: Переробна промисловість -- Технологія ремонту
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>10. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| В19428 Р-248
Расчеты и задачи по процессам и аппаратам пищевых производств [Текстььь] : учеб. пособ. / под. ред. С. М. Гребенюка, Н. С. Михеевой. - М. : Агропромиздат, 1987. - 304 с. - 1.00 р. ББК 36.81я73
Рубрики: Промисловість харчова
Экземпляры всего: 1 Аб (1) Свободны: Аб (1) Найти похожие
|
>11. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 А-224
Автоматизация технологических процессов пищевых производств [Текст] : учебник / под ред. Е. Б. Карпина. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - М. : Агропромиздат, 1985. - 536 с. - 1.60 р. ББК 36.81я73
Рубрики: Промисловість харчова
Экземпляры всего: 1 Аб (1) Свободны: Аб (1) Найти похожие
|
>12. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 З-14
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, О. П. Арсеньєва. - К. : ЦУЛ, 2011. - 832 с. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 130.00 р. ББК 36.81я73
Рубрики: Промисловість харчова
Доп.точки доступа: Товажнянський, Л. Л. Бухкало, С. І. Капустенко, П. О. Арсеньєва, О. П.
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>13. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 О-641
Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості : підручник / кер. кол. авт. і наук. ред. Т. Л. Мостенська. - К. : Кондор, 2012. - 492 с. - ISBN 978-966-351-392-8 : 105.00 р. ББК 36.81я73
+ 65.9(4Укр)29я73
Рубрики: Промисловість харчова
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>14. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 П-573
Поперечний, А. М. Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв : підручник / А. М.Поперечний, В. О.Потапов, В. Г.Корнійчук. - К. : ЦУЛ, 2012. - 312 с. - ISBN 978-611-010335-0 : 91.00 р. ББК 36.81я73
Рубрики: Промисловість харчова
фывфывфыв: моделювання фізичне -- моделювання математичне -- моделювання процесів
Доп.точки доступа: Потапов, В. О. Корнійчук, В. Г.
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>15. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 Г-522
Гладушняк, О. К. Технологічне обладнання консервних заводів [Текст] : підручник / О. К. Гладушняк. - Херсон : Грінь Д. С., 2015. - 348 с. - ISBN 978-617-7243-92-1 : 240.00 р. ББК 36.81я73
Рубрики: Промисловість харчова--Переробка
фывфывфыв: калібрування, сортування, фасування закочування, закупорювання, пакування, бланшування, варіння, обсмажування, випарювання
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>16. ![](http://catalog.libr.rv.ua:81/irbis64r_17/images/printer.jpg)
| 36.81я73 Х-227
Харчова біотехнологія : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька. - Київ : Ліра-К, 2016. - 407 с. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 180.00 р. ББК 36.81я73
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
фывфывфыв: мікроорганізми -- ферменти -- біологічні активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- ГМО
Доп.точки доступа: Пирог, Т. П. Антонюк, М. М. Скроцька, О. І.
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
|