Поисковый запрос: (<.>U=36<.>) |
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
| Бп243 368
Пищевая промышленность [Текст] : респ. межвед. тематич. науч. сб . Вып. 37. - К. : Урожай, 1991. - 120 c. - 1.90 р. ББК 36
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>2.
| 36 Н-34
Наукові праці Українського державного університету харчових технологій [Текстььь] . №10 (спецвипуск). - К. : УДУХТ, 2001. - 182 c. - 12.00 грн. ББК 36
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>3.
| 36 Н-34
Наукові праці Українського державного університету харчових технологій [Текстььь] . №10. - К. : УДУХТ, 2001. - 216 c. - 12.00 грн. ББК 36
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>4.
| 36 Н-34
Наукові праці [Текстььь] : матеріали 3-ї Міжнарод. наук.-практ. конф. "Хлібопродукти-2000". "Галузь хлібопродуктів на порозі 3-го тисячоліття". Вип. 21 / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 2001. - 372 c. - ISBN 966-571-063-Х : 25.00 грн. ББК 36
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>5.
| 36 Б-391
Безвредность пищевых продуктов [Текстььь] / Под. ред. Г. Р. Робертса. - М. : Агропромиздат, 1986. - 287 с. - 1.00 р. ББК 36
Рубрики: Харчова промисловість
Экземпляры всего: 1 Аб (1) Свободны: Аб (1) Найти похожие
|
>6.
| 36 П-563
Пономарьов, П. Х. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням : навч. посіб. / П. Х.Пономарьов, І. В.Донцова. - К. : ЦУЛ, 2009. - 126 с. - ISBN 978-966-364-856-9 : 26.00 р. ББК 36
Рубрики: Генна інженерія--Генетично модифіковані організми
Доп.точки доступа: Донцова, І. В.
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>7.
| 36 П-32
Підготовка Рівненської області до складення заяви на членство в європейській мережі кулінарної спадщини. - Ольштин : Управа Вармінсько-Мазурського воєводства, 2008. - 74 с. - 12.30 р. ББК 36
Рубрики: Кулінарія
Экземпляры всего: 2 КР (1), КС (1) Свободны: КР (1), КС (1) Найти похожие
|
>8.
| 36 Т-529
Толстогузов, В. Б. Новые формы белковой пищи [Текстььь] : технолог. проблемы и перспективы произв. / В. Б. Толстогузов. - М. : Агропромиздат, 1987. - 303 с. - 4.10 р. ББК 36
Рубрики: Промисловість харчова
Экземпляры всего: 1 Аб (1) Свободны: Аб (1) Найти похожие
|
|