Поисковый запрос: (<.>S=Промисловість харчова -- Технологія<.>) |
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 12
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
| 36я73 З-33
Запольський, А. К. Екологізація харчових виробництв : підручник / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища шк., 2005. - 423 с. - ISBN 966-642-294-8 : 38.20 р. ББК 36я73
Рубрики: промисловість харчова--технологія
Доп.точки доступа: Українець, А. І.
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>2.
| 36.95 Д-46
Диланян, З. Х. Сыроделие [Текстььь] / З. Х. Диланян. - Изд. 3-е, перераб. и доп. - М. : Лег. и пищ. пром-сть, 1984. - 280 с. - 1.40 р. ББК 36.95
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
Экземпляры всего: 1 Аб (1) Свободны: Аб (1) Найти похожие
|
>3.
| 36.95 К-592
Козлов, В. Н. Технология молочно-белковых продуктов [Текстььь] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - К. : Урожай, 1988. - 162 с. - 0.55 р. ББК 36.95
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
Молочне виробництво
Доп.точки доступа: Затирка, А. Ф.
Экземпляры всего: 1 Аб (1) Свободны: Аб (1) Найти похожие
|
>4.
| 30.604я73 Т-564
Томишин-Лелекач, М. М. Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування : навч. посіб. / М. М. Томишин-Лелекач, В. В. Канчі. - Ужгород : В. Падяка, 2010. - 196 с. - ISBN 966-7838-42-0 : 37.00 р. ББК 30.604я73
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
Доп.точки доступа: Канчі, В. В.
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>5.
| 36.83я73 Н-731
Новікова, О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В.Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та доповн. - К. : Ліра-К, 2013. - 540 с. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 59.00 р. ББК 36.83я73
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
фывфывфыв: випікання хліба -- тістечка -- торти
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>6.
| 36.86я73 Д-695
Дорохович, А. М. Оптимізація технологічних процесів галузі : підручник / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, Т. В. Зінченко. - Київ : ІНКОС, 2016. - 392 с. - ISBN 978-617-598-105-4 : 230.00 р. ББК 36.86я73
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
фывфывфыв: виробництво кондитерське -- склад рецептурний
Доп.точки доступа: Дорохович, В. В. Зінченко, Т. В.
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>7.
| 36.81я73 Х-227
Харчова біотехнологія : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька. - Київ : Ліра-К, 2016. - 407 с. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 180.00 р. ББК 36.81я73
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
фывфывфыв: мікроорганізми -- ферменти -- біологічні активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- ГМО
Доп.точки доступа: Пирог, Т. П. Антонюк, М. М. Скроцька, О. І.
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>8.
| 36.81 І-665
Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / за ред. В. А. Піддубного. - Київ : Кондор, 2017. - 374 с. - ISBN 978-617-7458-40-0 : 230.00 р., 270.00 р. ББК 36.81
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
фывфывфыв: зберігання довготривале -- фасування газованих напоїв -- технології бродіння пива -- виробництво солоду
Экземпляры всего: 2 ВТЛ (1), КС (1) Свободны: ВТЛ (1), КС (1) Найти похожие
|
>9.
| 664.6(038) Д-75
Дробот, В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва [Текстььь] : навч. посіб. / В. І. Дробот. - Київ : ПрофКнига, 2019. - 580 с. - ISBN 978-617-7762-01-9 : 510.50 р.
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
Хлібопекарське виробництво
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>10.
| 664.8(075.8) Ф-503
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текстььь] : підручник / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, В. М. Гіджеліцький та ін. - Київ : Кондор, 2020. - 324 с. - ISBN 978-617-7278-05-3 : 188.50 р.
Рубрики: Промисловість харчова
Промисловість харчова--Технологія
фывфывфыв: зберігання довгострокове -- теплова стерилізація -- пастеризація -- знезараження води -- консервування
Доп.точки доступа: Соколенко, А. І. Піддубний, В. А. Гіджеліцький, В. М. Шевченко, О. Ю. Васильківський, К. В.
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>11.
| 664(075.8) Р-784
Ростовський, В. С. Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [Текстььь] : підручник / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2017. - 476 с. - ISBN 966-351-080-3 : 188.50 р.
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
Кулінарія
Экземпляры всего: 1 ВТЛ (1) Свободны: ВТЛ (1) Найти похожие
|
>12.
| 378:664(043.3) В-67
Волкова, Н. В. Теоретико-методичні засади професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій [Текст] : реф. дис... д-ра пед. наук : 13.00.04 / Н. В. Волкова. - Рівне : РДГУ, 2024. - 40 с. - 50.00 грн.
Рубрики: Професійна освіта
Промисловість харчова--Технологія
Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) Найти похожие
|
|