Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Рідкісні і цінні видання (1)Документи про Рівненщину (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=промисловість харчова -- переробка<.>)
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
Сигли бібліотек за посиланням
1.
664.1
Е36


   
    Ежегодникъ по сахарной промышленности Россійской Имперіи [Текст] : за 1902-1903 гг. (год 22-й) / сост. М. А. Толпыгинымъ ; Изд. Кіевск. отдъленія Император. Рус. Техн. Об-ва. - К. : Тип. П. Барскаго, 1904. - 336 с. - (Рідкісні і цінні видання). - Б. ц.
УДК

Рубрики: Промисловість харчова--Переробка

Аннотация: Видання містить важливі статистичні дані з бурякоцукрового виробництва, включаючи алфавітний покажчик цукрових заводів, кількість цукрового піску, рафінаду та патоки, вироблених на заводах Російської імперії, а також відомості про зовнішню торгівлю цукром.
Свободных экз. нет

Найти похожие

2.
36.95я73
Є-704


    Єресько, Г. О.
    Технологічне обладнання молочних виробництв : навч. посіб. / Г. О. Єресько, М. М. Шинкарик, В. Я. Ворощук. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 344 с. - ISBN 966-8347--41-2 : 39.44 р., 44.00 р.
ББК 36.95я73

Рубрики: промисловість харчова--переробка

Доп.точки доступа:
Шинкарик, М. М.
Ворощук, В. Я.

Экземпляры всего: 2
ВТЛ (1), Аб (1)
Свободны: ВТЛ (1), Аб (1)

Найти похожие

3.
36.81я73
П-845


   
    Процеси та апарати харчових виробництв : підручник / За ред. А. М. Поперечного. - К. : ЦУЛ, 2007. - 303 с. - ISBN 966-364-413-3 : 27.63 р.
ББК 36.81я73

Рубрики: промисловість харчова--переробка

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие

4.
36.91
М-951


    Мыскин, М. М.
    Технология переработки плодов, ягод и овощей [Текст] / М. М. Мыскин, С. В. Иванов. - М. : Агропромиздат, 1986. - 62 с. - 0.25 р.
ББК 36.91

Рубрики: Промисловість харчова--Переробка

Доп.точки доступа:
Иванов, С. В.

Экземпляры всего: 1
Аб (1)
Свободны: Аб (1)

Найти похожие

5.
36.81я73
Г-522


    Гладушняк, О. К.
    Технологічне обладнання консервних заводів [Текст] : підручник / О. К. Гладушняк. - Херсон : Грінь Д. С., 2015. - 348 с. - ISBN 978-617-7243-92-1 : 240.00 р.
ББК 36.81я73

Рубрики: Промисловість харчова--Переробка

фывфывфыв:
калібрування, сортування, фасування закочування, закупорювання, пакування, бланшування, варіння, обсмажування, випарювання
Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие