Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Статті з періодичних видань та збірок (3)Рідкісні і цінні видання (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ферменти<.>)
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
Сигли бібліотек за посиланням
1.
55.14
Д-957


    Дюкло, Е.
    Ферменты и болезни [Текстььь] / Е. Дюкло ; перевелъ и дополнилъ Я. М. Шмулевичъ. - СПб. : Тип. М. М. Румша, 1883. - 240 с. - Б. ц.
Сохранность документа: задовільний
ББК 55.14

Рубрики: Медицина--Хвороби інфекційні

   Біохімія


фывфывфыв:
аероби та анаероби -- ферменти цукру -- ферменти азоту -- РІДКІСНІ ТА ЦІННІ ВИДАННЯ
Доп.точки доступа:
Шмулевичъ Я. М. \пер. .\

Экземпляры всего: 1
КС (1)
Свободны: КС (1)

Найти похожие

2.
28.07я73
Б-633


   
    Біологічна хімія : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Є. Я. Левітін, Н. В. Дуденко та ін. - Суми : Унів. кн., 2011. - 510 с. - ISBN 978-966-680-533-4 : 140.00 р.
ББК 28.07я73

Рубрики: Хімія--біологічна

фывфывфыв:
білки -- кислоти нуклеїнові -- ферменти, ліпіди -- вуглеводи, вітаміни
Доп.точки доступа:
Павлоцька, Л. Ф.
Левітін, Є. Я.
Дуденко, Н. В.

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

Найти похожие

3.
36.81я73
Х-227


   
    Харчова біотехнологія : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька. - Київ : Ліра-К, 2016. - 407 с. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 180.00 р.
ББК 36.81я73

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

фывфывфыв:
мікроорганізми -- ферменти -- біологічні активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- ГМО
Доп.точки доступа:
Пирог, Т. П.
Антонюк, М. М.
Скроцька, О. І.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие

4.
641.5
К-78


    Кравецька, Л.
    Сирні мандри [Текст] : про закваски, ферменти, температуру та ін. тонкощі домашнього сироваріння / Л. Кравецька. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2023. - 176 с. - ISBN 978-617-12-9611-4 : 211.00 грн.
УДК

Рубрики: Харчування

   Кулінарія


Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие