Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Статті з періодичних видань та збірок (13)Документи про Рівненщину (12)Рівненщина: Минуле і сьогодення (1)Газета “Червоний прапор” (10)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=борошно<.>)
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
Сигли бібліотек за посиланням
1.
30.609я73
Т-502


   
    Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження [Текст] : навч. посіб. / О. Г. Бровко, Г. С. Гордієнко, В. В. Дятлов, І. І. Медведкова. - Л. : Магнолія - 2006, 2013. - 320 с. - (Вища освіта в Україні). - ISBN 978-617-574-084-2 : 135.00 р.
ББК 30.609я73

Рубрики: Товарознавство продовольчих товарів

фывфывфыв:
зернові, крупи, концентрати, борошно, вироби хлібобулочні, вироби макаронні, овочі, плоди, гриби
Доп.точки доступа:
Бровко, О. Г.
Гордієнко, А. С.
Дятлов, В. В.
Медведкова, І. І.

Экземпляры всего: 1
ВТЛ (1)
Свободны: ВТЛ (1)

Найти похожие

2.
664.65
С-759


    Стадник, І. Я.
    Удосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів [Текстььь] : монографія. Ч. 1 / І. Я. Стадник, В. А. Піддубний. - Київ : Кондор, 2019. - 292 с. - ISBN 978-617-7729-97-5 : 310.00 р., 188.50 р.
УДК

Рубрики: Харчове обладнання--Хлібопекарне виробництво

   Хлібопекарське виробництво


фывфывфыв:
адгезія тіста -- напівфабрикати -- борошно
Доп.точки доступа:
Піддубний, В. А.

Экземпляры всего: 2
ВТЛ (2)
Свободны: ВТЛ (2)

Найти похожие