Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Рідкісні і цінні видання (1)Документи про Рівненщину (1)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Промисловість харчова -- Переробка<.>)
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
Сигли бібліотек за посиланням
1.

Вид документа :
Шифр издания : 664.1/Е36
Заглавие : Ежегодникъ по сахарной промышленности Россійской Имперіи : за 1902-1903 гг. (год 22-й)
Выходные данные : К.: Тип. П. Барскаго, 1904
Колич.характеристики :336 с
Серия: Рідкісні і цінні видання
Цена : Б.ц.
УДК : 664.1
Предметные рубрики: Промисловість харчова-- Переробка
Аннотация: Видання містить важливі статистичні дані з бурякоцукрового виробництва, включаючи алфавітний покажчик цукрових заводів, кількість цукрового піску, рафінаду та патоки, вироблених на заводах Російської імперії, а також відомості про зовнішню торгівлю цукром.
Найти похожие

2.

Вид документа :
Шифр издания : 36.95я73/Є-704
Автор(ы) : Єресько Г. О., Шинкарик М. М., Ворощук В. Я.
Заглавие : Технологічне обладнання молочних виробництв : навч. посіб.
Выходные данные : К.: Центр навч. л-ри, 2007
Колич.характеристики :344 с
ISBN, Цена 966-8347--41-2: 39.44, 44.00, р.
ББК : 36.95я73
Предметные рубрики: промисловість харчова-- переробка
Экземпляры : всего : ВТЛ(1), Аб(1)
Свободны : ВТЛ(1), Аб(1)
Найти похожие

3.

Вид документа :
Шифр издания : 36.81я73/П-845
Заглавие : Процеси та апарати харчових виробництв : Підручник
Выходные данные : К.: ЦУЛ, 2007
Колич.характеристики :303 с
ISBN, Цена 966-364-413-3: 27.63 р.
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: промисловість харчова-- переробка
Экземпляры :ВТЛ(1)
Свободны : ВТЛ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.91/М-951
Автор(ы) : Мыскин М. М., Иванов С. В.
Заглавие : Технология переработки плодов, ягод и овощей
Выходные данные : М. : Агропромиздат, 1986
Колич.характеристики :62 с
Цена : 0.25 р.
ББК : 36.91
Предметные рубрики: Промисловість харчова-- Переробка
Экземпляры :Аб(1)
Свободны : Аб(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.81я73/Г-522
Автор(ы) : Гладушняк О. К.
Заглавие : Технологічне обладнання консервних заводів : підручник
Выходные данные : Херсон : Грінь Д. С., 2015
Колич.характеристики :348 с
ISBN, Цена 978-617-7243-92-1: 240.00 р.
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Промисловість харчова-- Переробка
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): калібрування, сортування, фасування закочування, закупорювання, пакування, бланшування, варіння, обсмажування, випарювання
Экземпляры :ВТЛ(1)
Свободны : ВТЛ(1)
Найти похожие