Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Статті з періодичних видань та збірок (49)Документи про Рівненщину (174)Книги іноземними мовами (3)Рівненщина: Минуле і сьогодення (21)Історична Волинь (21)Газета “Червоний прапор” (454)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=громадське<.>)
Общее количество найденных документов : 31
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-31 
1.

Громадське розуміння науки, інженерії та технології у Сполученому Королівстві . - 1994
2.

Олена Теліга . - 1998
3.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані /В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2007
4.

Ростовський В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування : Загальна частина/В. С. Ростовський. - 2006
5.

Ковальчук Т. І. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні/Т. І. Ковальчук. - 2008
6.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані /В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2008
7.

Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства /В. В.Архіпов. - 2007
8.

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня/Т. В.Капліна, О. А.Білоусько, Н. І.Шаповал и др. - 2008
9.

Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства/Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2010
10.

Оборудование предприятий общественного питания /В. Д. Елхина, А. А. Журин, Л. П. Проничкина, М. К. Богачев Т. 1: Механическое оборудование. - 1987
11.

Беляев М. И. Оборудование предприятий общественного питания /М. И. Беляев Т. 3: Тепловое оборудование. - 1990
12.

Технологическое оборудование предприятий общественного питания /под. общ. ред. М. И. Беляева. - 1987
13.

Дорохин В. А. Тепловое оборудование предприятий общественного питания /В. А. Дорохин. - 1987
14.

Технология производства продукции общественного питания . - 1986
15.

Черевко А. И. Оборудование предприятий общественного питания /А. И. Черевко, Л. Н. Попов Т. 2: Торгово-технологическое оборудование. - 1988
16.

Ковалев Н. И. Технология приготовления пищи/Н. И. Ковалев. - 1988
17.

Богданова М. А. Оборудование предприятий общественного питания /М. А. Богданова, З. М. Смирнова, Г. А. Богданов. - 1986
18.

Гусева Л. Г. Тепловое и электрическое оборудование предприятий общественного питания /Л. Г. Гусева. - 1983
19.

Громадське здоров'я і громадське медсестринство /за ред. Є. Я. Склярова, М. Б. Шегедин, Б. Б. Лемішка . - 2011
20.

Шумило Г. І. Технологія приготування їжі /Г. І.Шумило. - 2012
21.

Меню Великого Поста. - 2010
22.

Постные и праздничные блюда православной кухни/сост. Скляр В. Г.. - 2010
23.

Мялковский О. В. Барное дело /О. В.Мялковский. - 2012
24.

Мальська М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів /М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич. - 2013
25.

Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства /В. В.Архіпов. - 2010
26.

Громадське спостереження за черговими місцевими виборами 2015 року /авт. : О. Айвазовська, О. Неберикут, О. Клюжев та ін. - 2015
27.

Ростовський В. С. За стійкою бару /В. С. Ростовський. - 2018
28.

Громадське здоров'я: проблеми та перспективи розвитку /Нац. ун-т "Острозька акад." ; редкол. : І. В. Гущук, А. Ю. Гільман, Г. В. Крайчинська, В. В. Максимчук, М. С. Романова. - 2018
29.

Теоретико-практичні підходи до ефективного функціонування ринку готельно-ресторанних послуг: стан, проблеми, тенденції /за ред. В. А. Русавської. - 2018
30.

Технологія продукції ресторанного господарства /Нац. ун-т харчових технологій. - 2019
 1-30    31-31