Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Історична Волинь- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Книги (21)Статті з періодичних видань та збірок (23)Документи про Рівненщину (31)Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами (4)Рівненщина: Минуле і сьогодення (6)Газета “Червоний прапор” (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=страви<.>)
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 14
Сигли бібліотек за посиланням
1.

Минуле і сучасне Волині й Полісся: роде наш красний: Матеріали Третьої Волинської обл. науково-етнографічної конференції, 14-15 червня 2007 року, м.Луцьк/ред. Г. Бондаренко, Н. Гатальська, Є. Ковальчук, М. Мігас, А. Силюк Вип.24. - 2007
2.

Боренько Н. Народне харчування українців Полісся: ритуально-міфологічна основа родинних традицій/Н. Боренько // Минуле і сучасне Волині й Полісся: роде наш красний: Матеріали Третьої Волинської обл. науково-етнографічної конференції, 14-15 червня 2007 року, м.Луцьк. -Луцьк:Волинський краєзнавчий музей, 2007,N Вип.24.-С.127-131
3.

Петрович В. Традиційні повсякденні, святкові та обрядові поліські страви/В. Петрович // Минуле і сучасне Волині й Полісся: роде наш красний: Матеріали Третьої Волинської обл. науково-етнографічної конференції, 14-15 червня 2007 року, м.Луцьк. -Луцьк:Волинський краєзнавчий музей, 2007,N Вип.24.-С.131-133
4.

Мороз М. Щоденна, святкова та обрядова їжа жителів Волинського Полісся/М. Мороз // Минуле і сучасне Волині й Полісся: роде наш красний: Матеріали Третьої Волинської обл. науково-етнографічної конференції, 14-15 червня 2007 року, м.Луцьк. -Луцьк:Волинський краєзнавчий музей, 2007,N Вип.24.-С.133-136
5.

Мольтцан Э. Осень и рождество на Волыни/Э. Мольтцан // Родина Волынь. -Визентхайд ; Житомир:Волынь, 1998,N Т. 17.-С.104-106
6.

Ляшко А. Обрядові страви жителів Володимирецького району [Рівненської області] (За матеріалами експедицій)/А. Ляшко // Етнокультурна спадщина Рівненського Полісся. -Рівне:Перспектива, 2003,N Вип.4.-С.136-139
7.

Половецька Л. Приготування весільних страв та напоїв на території Українського Полісся (кінець ХІХ - друга половина ХХ ст.)/Л. Половецька // Етнокультурна спадщина Полісся. -Рівне:ВАТ "Рівненська друкарня", 2008,N Вип.7.-С.28-41
8.

Васянович О. Деякі особливості обрядової та святкової їжі околичної шляхти Коростенщини [Житомирської області]/О. Васянович // Волинь-Житомирщина. -Житомир:Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2007,N N 16.-С.112-122
9.

Будь Т. Особливості традиційного харчування мешканців села Стобихва [Камінь-Каширського району Волинської області]/Т. Будь // Минуле і сучасне Волині та Полісся. Сторінки історії Камінь-Каширщини : матеріали ХХXVII Всеукр. іст.-краєзн. наук. конф., м. Камінь-Каширський, 27 жовт. 2010 р. . -Луцьк, 2010. т.Вип. 37.-С.37-44
10.

Регіональна кулінарна спадщина "Рівненщина". - 2011
11.

Русінова Т. Традиційне харчування поліщуків: історіографічний аспект/Т. Русінова // Народна творчість та етнологія. -К., 2015,N N 1.-С.39-48
12.

Галайчук В. Як на Зарічненщині різдво святкували/В. Галайчук // Полісся. -смт. Зарічне, 2021,N № 51/30 груд./.-С.15
13.

Триц Г. Кухня на Поліссі [переклад польської краєзнавчої збірки "Kobieta na Polesiu"]/Г. Триц // Дубровицький вісник. -Дубровиця, 2022,N № 34/1 верес./.-С.5
14.

"Трапезні страви князів Острозьких" // Скриня. -Дубно, 2021,N № 20/20 трав./.-С.4