Панасюк, Т. Готуймо мацик - кулінарну візитівку Полісся [Текст] / Т. Панасюк> // Голос України. - 2020. - № 243/31 груд./. - С. 18 Рубрики: Етнографія--Кухня Туризм Полісся Рівненська область Кл.слова (ненормовані): АВТЕНТИЧНА СТРАВА -- МАЦИК -- РІВНЕНСЬКЕ ПОЛІССЯ Анотація: Про автентичну страву - знаменитий поліський мацик, яка є частиною гастрономічного туризму Дод.точки доступу: 2.04 Вільних прим. немає |
Янчин, Н. Підзамчівську затерту капусту оцінили навіть президенти! [Текст] / Н. Янчин> // Сурми Радзивілів : районний інформаційно-аналітичний часопис. - 2021. - № 50/24 груд./. - С. 4 Рубрики: Етнографія--Кухня Підзамче, село--Дубенський район--Рівненська область Кл.слова (ненормовані): АВТЕНТИЧНА СТРАВА -- ПРОЄКТ МІЖНАРОДНИЙ -- ПРОЄКТ ТАЄМНИЦІ УКРАЇНИ ДЛЯ ТЕБЕ -- ДАВНІЙ РЕЦЕПТ -- ГАСТРОНОМІЧНИЙ МАРШРУТ Анотація: Господині з Підзамчівського старостинського округу Радивилівської ТГ, що в Дубенському районі, презентували давній рецепт з автентичної української кухні в Івано-Франківську для дипломатичних гостей, а також високопосадовців держави та потрапили до числа переможців міжнародного культурно-соціального проєкту "Таємниці України для тебе". Дод.точки доступу: 2.04 Примірників всього: 1 КРАЄЗН. ВІД. (1) Вільні: КРАЄЗН. ВІД. (1) |