Панасюк, Т.
    Готуймо мацик - кулінарну візитівку Полісся [Текст] / Т. Панасюк // Голос України. - 2020. - № 243/31 груд./. - С. 18

Рубрики: Етнографія--Кухня

   Туризм


   Полісся
    Рівненська область

Кл.слова (ненормовані):
АВТЕНТИЧНА СТРАВА -- МАЦИК -- РІВНЕНСЬКЕ ПОЛІССЯ
Анотація: Про автентичну страву - знаменитий поліський мацик, яка є частиною гастрономічного туризму
Дод.точки доступу:
2.04

Вільних прим. немає




    Янчин, Н.
    Підзамчівську затерту капусту оцінили навіть президенти! [Текст] / Н. Янчин // Сурми Радзивілів : районний інформаційно-аналітичний часопис. - 2021. - № 50/24 груд./. - С. 4

Рубрики: Етнографія--Кухня

   Підзамче, село--Дубенський район--Рівненська область
Кл.слова (ненормовані):
АВТЕНТИЧНА СТРАВА -- ПРОЄКТ МІЖНАРОДНИЙ -- ПРОЄКТ ТАЄМНИЦІ УКРАЇНИ ДЛЯ ТЕБЕ -- ДАВНІЙ РЕЦЕПТ -- ГАСТРОНОМІЧНИЙ МАРШРУТ
Анотація: Господині з Підзамчівського старостинського округу Радивилівської ТГ, що в Дубенському районі, презентували давній рецепт з автентичної української кухні в Івано-Франківську для дипломатичних гостей, а також високопосадовців держави та потрапили до числа переможців міжнародного культурно-соціального проєкту "Таємниці України для тебе".
Дод.точки доступу:
2.04

Примірників всього: 1
КРАЄЗН. ВІД. (1)
Вільні: КРАЄЗН. ВІД. (1)