Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Документи про Рівненщину- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Атаденко, С.$<.>)
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
Сигли бібліотек за посиланням
1.
Шифр: С954712/2018/15
   Газета

Сурми Радзивілів [Текстььь] : районний інформаційно-аналітичний часопис. - Радивилів, 2011 - . - Выходит еженедельно
2018г. № 15/13 квіт./
Содержание:
Атаденко, С. А в Підзамчому на Великдень гаївки водили! / С. Атаденко
Довбета, О. Життя ліцейне / О. Довбета. - С.4
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : кр. (1)
Свободны: кр. (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

2.


    Атаденко, С.
    А в Підзамчому [Радивилівського району] на Великдень гаївки водили! [Текст] / С. Атаденко // Сурми Радзивілів : районний інформаційно-аналітичний часопис. - 2018. - № 15/13 квіт./

Рубрики: Історія міст і сіл--Рівненська область--Підзамче, село (Радивилівський район Рівненська область)

   Підзамче, село (Радивилівський район Рівненська область)
фывфывфыв:
гаївки
Перейти к внешнему ресурсу syrmu_info@ukr.net

Доп.точки доступа:
17

Экземпляры всего: 1
кр. (1)
Свободны: кр. (1)

Найти похожие

3.


   
    100-літній рецепт "Затертої капусти" з Підзамче побачить світ [Текст] // Рівне вечірнє : Обласна газета. - 2021. - № 52/30 груд./. - С. 20

Рубрики: Етнографія--Кухня

   Підзамче, село--Дубенський район--Рівненська область
фывфывфыв:
ПРОЄКТ МІЖНАРОДНИЙ -- ПРОЄКТ ТАЄМНИЦІ УКРАЇНИ ДЛЯ ТЕБЕ -- ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДАВНЬОГО РЕЦЕПТУ -- АВТЕНТИЧНА КУХНЯ -- ГАСТРОНОМІЧНИЙ МАРШРУТ
Аннотация: Про господинь з Радивилівщини, що в Дубенському районі, які стали переможцями міжнародного культурно-соціального проєкту "Таємниці України для тебе" та успішно презентували давній рецепт з автентичної української кухні в Івано-Франківську для дипломатичних гостей, а також вищих посадових осіб держави. Страву за рецептом, запозиченим із старовини, готувала Світлана Атаденко, директорка Будинку культури.
Доп.точки доступа:
Атаденко, С. \о ней\
2.04

Экземпляры всего: 1
КРАЄЗН. ВІД. (1)
Свободны: КРАЄЗН. ВІД. (1)

Найти похожие