Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Документи про Рівненщину- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (57)Статті з періодичних видань та збірок (156)Книги іноземними мовами (2)Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами (11)Рівненщина: Минуле і сьогодення (10)Історична Волинь (28)Зведений каталог назв періодики бібліотек області (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=кухня<.>)
Общее количество найденных документов : 73
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-60   61-73 
1.

Літературна Україна - 2015г.,N 2/21 січ./ (Введено оглавление)
2.

Рівненщина [літературна] // Літературна Україна. -К., 2015,N №2/21 січ./.-С.8
3.

Климентовська В. Українська кухня/В. Климентовська // Літературна Україна. -К., 2015,N №2/21 січ./.-С.8
4.

Зюбровський А. Пікна діжа у народній культурі повсякдення українців Південно-Західного історико-етнографічного регіону: особливості виготовлення та поводження/А. Зюбровський // Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії . -Рівне :О. Зень, 2015.-С.252-257
5.

Мольтцан Э. Осень и рождество на Волыни/Э. Мольтцан // Родина Волынь. -Визентхайд ; Житомир:Волынь, 1998,N Т. 17.-С.104-106
6.

Цимбалюк Є. Народні страви до кулінарної книги - за рецептами минулих віків/Є. Цимбалюк; Л. Гуменюк; А. Карп'юк // Вільне слово. -Рівне, 2017,N №9/23 лют./.-С.11
7.

Цимбалюк Є. Засекречений" куліш від козака-старійшини з Рівного скуштували тисячі чоловік/Є. Цимбалюк // Вільне слово. -Рівне, 2017,N №37/7 верес./.-С.12
8.

Цимбалюк Є. Засекречений" куліш від козака-старійшини скуштувало понад десять тисяч осіб/Є. Цимбалюк // Голос України. -К, 2017,N №200/28 жовт./.-С.11
9.

Сущевська Л. І знову нас гостинно зустріло Красносілля/Л. Сущевська // Надслучанський вісник. -Березне, 2017,N N19(75)/3 жовт./.-С.6
10.

Ярмолюк Н. Свято гарячого казана вдалося!/Н. Ярмолюк // Надслучанський вісник. -Березне, 2017,N N21(77)/10 жовт./.-С.3
11.

Хочете, щоб рівняни пили якісне пиво", гастропаб "Фазер" // Рівняни. -Рівне, 2017,N №1.-С.41
12.

Собко І. Мрія втілена у сімейній справі/І. Собко // Замкова гора. -Острог, 2017,N №50/16 груд./.-С.11
13.

Паламарчук Н. Джерела з історії харчування волинського населення ранньомодерної доби/Н. Паламарчук // Українознавство. -Київ, 2017,N №3.-С.82-93
14.

Гузенкова Д. Що шкварчало на пательнях?/Д. Гузенкова // Рівне вечірнє. -Рівне, 2018,N № 37/13 верес./.-С.24
15.

У Грушвиці [Рівненського району] відбувся ІІ кулінарний етнофестиваль "Грушвицька юшка" // Слово і час. -Рівне, 2018,N №33/9 серп./.-С.2
16.

Володимирецький вісник - 2018г.,N 40/11 жовт./ (Введено оглавление)
17.

Стельмащук О. Робоча "кухня" митця: за лаштунками ще більше почуттів/О. Стельмащук // Володимирецький вісник. -Володимирець, 2018,N № 40/11 жовт./.-С.6
18.

Ярмолюк Н. Гарячий казан-2/Н. Ярмолюк // Надслучанський вісник. -Березне, 2018,N N 59/4 жовт./.-С.4
19.

Гастропаб "Фазер" : робимо все, щоб рівняни пили якісне пиво // Ого. -Рівне, 2018,N № 51/20 груд./.-С.8
20.

Колядич Т. Різдвяні страви з присмаком традицій справжньої газдині Ніни Мигаль/Т. Колядич // Сарненські новини. -Сарни, 2019,N №2/10 січ./.-С.1, 11
21.

Крищук І. Назви страв зимового циклу свят у говірці с. Злазне Костопільського району Рівненської області/І. Крищук // Лінгвістичні студії молодих дослідників . -Рівне :РДГУ , 2016,N Вип. 7 .-С.181-183
22.

Плескач І. Лексика обрядових страв свят зимового і весняного циклів у говірці села Крупове Дубровицького району Рівненської області/І. Плескач // Лінгвістичні студії молодих дослідників . -Рівне :РДГУ , 2016,N Вип. 7 .-С.188-190
23.

Деякі особливості обіднього столу князів Острозьких у Дубенському замку [15-17 ст.]/Б. Рідуш [и др.] // Острозький краєзнавчий збірник . -Острог, 2017,N Вип. 9 .-С.22-25
24.

Бендюк М. Що, чим і де пили та їли за часів князів Острозьких [16 ст.]/М. Бендюк // Острозький краєзнавчий збірник . -Острог, 2017,N Вип. 9 .-С.26-30
25.

Калька Н. Черговий проект - чергова перемога/Н. Калька // Рідний край. -Гоща, 2019,N N 22/7 черв./.-С.3
26.

Мацик - поліський делікатес = Matsyk - polissya delicacy [Буклет] . - 2019
27.

Кулінарна спадщина Гощанщини /упоряд. Н. Лахман. - 2011
28.

Мацик кулінарна спадщина Рівненщини // Рівняни. -Рівне, 2020,N № 4.-С.30-31
29.

Мацик як перепустка до Європи // Рівненський кооператор. -Рівне, 2020,N № 12/12 черв./.-С.7
30.

"Нащо кабана тримати, якщо мацика не напихати?" // Вільне слово. -Рівне, 2020,N № 31/30 лип./.-С.16
 1-30    31-60   61-73