Смачний екскурс до Грузії : [інтерв'ю з шеф-кухарем київського ресторану "Хмелі-Сунелі" - Анзорі Квірікашвілі] [Текст]> // Міжнародний туризм : журнал про мандрівки та відпочинок. - 2017. - №6. - С. 60-61 Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): ГРУЗИНСЬКА КУХНЯ Вільних прим. немає |
Тимошенко, А. Амбасадоры вкуса и творители эксклюзива [Текст] / А. Тимошенко> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 14-15 Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): послуги -- традиції -- атмосфера Вільних прим. немає |
Тимошенко, А. Философия FRIENDLY@TASTY: Non branded cafe - моно-концептуальное заведение [Текст] / А. Тимошенко> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 20-21 Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): кафе-моно Вільних прим. немає |
Агудало, К. Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання] [Текст] / К. Агудало> // Все про бухгалтерський облік : професійна бухгалтерська газета . - 2018. - №16. - С. 27 Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): алкогольні напої -- ліцензія на продаж алкоголю Вільних прим. немає |
Українська "Канапа" у Варшаві [Текст]> // Міжнародний туризм : журнал про мандрівки та відпочинок. - 2018. - №1. - С. 130-131 Рубрики: Харчування громадське Варшава, місто (Польща) Кл.слова (ненормовані): українська кухня -- ресторани Вільних прим. немає |
Медуниця, Ю. Добра їжа позитивно впливає на психологію воїна [Текст] / Ю. Медуниця> // Урядовий кур’єр : газета. - 2018. - N60/29 берез./. - С. 3 Рубрики: Військова справа--Економіка Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): СОЛДАТСЬКА КУХНЯ -- ХАРЧОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МІНОБОРОНИ Вільних прим. немає |
Пасховер, А. Апостол быстрого мира [Текст] / А. Пасховер> // Новое время. - 2018. - № 28. - С. 56-60 Рубрики: Харчування громадське США Кл.слова (ненормовані): Макдональдс -- історія успіху -- ресторанна мережа Вільних прим. немає |
Духнич, О. Вкус Востока [Текст] / О. Духнич> // Новое время. - 2018. - № 34. - С. 54-57 Рубрики: Бізнес Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): РЕСТОРАНИ -- КИТАЙСЬКА І В'ЄТНАМСЬКА КУХНЯ -- БІЗНЕС -- РЕСТОРАТОРИ Вільних прим. немає |
Нагорний, В. Як змінний режим роботи впливає на оплату святкових днів : [відповідь на запитання] [Текст] / В. Нагорний> // Все про бухгалтерський облік : професійна бухгалтерська газета . - 2018. - № 98. - С. 17 Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): робота кафе -- оплата праці -- святкові дні Вільних прим. немає |
Ресторан с самым большим выбором виски в Украине [Текст]> // Вокруг света. - 2018. - №10. - С. 69 Рубрики: Харчування громадське Напої Київ, місто Кл.слова (ненормовані): дім-ресторан Whisky Corner -- колекція віскі Вільних прим. немає |
Угнива, С. Вошли во вкус родины [Текст] : ресторанный бум Украины / С. Угнива> // Новое время. - 2019. - № 6. - С. 28-31 Рубрики: Харчування громадське Україна Кл.слова (ненормовані): бізнес ресторанний Вільних прим. немає |
Миронова, М. Путеводные звезды : [гид "Мишлен"] [Текст] / М. Миронова> // Вокруг света. - 2019. - № 1. - С. 56-67 Рубрики: Харчування громадське Франція Кл.слова (ненормовані): рейтинги -- ресторани -- статус -- система оцінки ресторанів -- репутація -- ресторанний арбітр Вільних прим. немає |
Топ-100 лучших ресторанов Украины 2019 [Текст]> // Новое время. - 2019. - № 15. - С. 55-84 Рубрики: Харчування громадське Україна Кл.слова (ненормовані): ресторатори країни Дод.точки доступу: Зеленський, В. \о нем\ Вільних прим. немає |
Павленко, А. Дело вкуса [Текст] / А. Павленко> // Новое время. - 2019. - № 24. - С. 40-46 Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): ресторанний бізнес -- кращі ресторани світу Вільних прим. немає |
В-535 Малков, Д. Сучасні фактори стимулювання розвитку громадського харчування [Текст] / Д. Малков> // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр / Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування ; голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2017. - Вип. 4 (80) : Економічні науки . - С. 60-67
Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): послуги громадського харчування -- споживач -- мобільний додаток Примірників всього: 1 КР (1) Вільні: КР (1) |
Духницький, Б.В. Тенденції споживання харчових продуктів у світі [Текст] / Б.В. Духницький> // Економіка АПК : міжнародний науково - виробничий. - 2020. - № 4. - С. 104-110 Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): історичні дані -- тенденції -- порівняння Вільних прим. немає |
Тимошик, М. Шинок як культурний і діловий осередок українського села [Текст] / М. Тимошик> // Українська культура : культурно-освітній та літературно-мистецький ілюстрований журнал. - 2020. - № 4/6. - С. 22-27 Рубрики: Етнографія--Кухня Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): громадський заклад -- публічне місце -- сааморобні напої -- діяльність шинків Вільних прим. немає |
Общепит во время карантина: когда жизнь поделилась на "до" и "после" [Текст]> // Маркетинг в Україні. - 2020. - № 6. - С. 26-29 Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): пільги від орендарів -- автоматизація процесів Вільних прим. немає |
Босовська, М. Ресторанні тактики: антипандемічний кейс [Текст] / М. Босовська, Л. Бовш, І Антонюк> // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право : науковий. - 2021. - № 2. - С. 113-132 Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС -- тактика управління -- пандемія Дод.точки доступу: Бовш, Л. Антонюк, І Вільних прим. немає |
Голованова, М. Зміни маркетингової стратегії ресторанного бізнесу в умовах пандемії [Текст] / М. Голованова, З. Каменєва, О. Ружаленко> // Маркетинг в Україні. - 2021. - № 2. - С. 39-53 Рубрики: Харчування громадське Кл.слова (ненормовані): РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС -- бренд-маркетинг Дод.точки доступу: Каменєва, З. Ружаленко, О. Вільних прим. немає |