13Chefs - 2017 три міста гастрономічного успіху [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 16

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

Кл.слова (ненормовані):
проект -- 13 шефів -- шеф-кухарі -- міста-учасники
Вільних прим. немає




   
    7 принципов привлечения гостей [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 44-46

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

Кл.слова (ненормовані):
ресторатор -- клієнти -- заклади
Вільних прим. немає




    Суховий, Д.
    Пекарня при отеле: за или против? [Текст] / Д. Суховий // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 48-49

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

Кл.слова (ненормовані):
міні-маркет -- випічка -- обладнання -- штат
Вільних прим. немає




    Чор, Т.
    Прекрасные слова [Текст] / Т. Чор // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 50-51

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

Кл.слова (ненормовані):
офіціанти -- персонал -- атестація -- опис страви
Вільних прим. немає




   
    Банкет: посудные особенности [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 52-56

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

Кл.слова (ненормовані):
банкет -- обід святковий -- банкет-коктейль -- банкет-чай -- банкет-фуршет
Вільних прим. немає




   
    Стандарт обслуживания в номерах [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 58

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

Кл.слова (ненормовані):
номера -- обслуговування -- меню
Вільних прим. немає




    Новак, Н. Г.
    Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2018. - № 6. - С. 17-19

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

   Облік--Громадське харчування


Кл.слова (ненормовані):
інвентаризація
Дод.точки доступу:
Башинська, І. О.

Вільних прим. немає