13Chefs - 2017 три міста гастрономічного успіху [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 16 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): проект -- 13 шефів -- шеф-кухарі -- міста-учасники Вільних прим. немає |
7 принципов привлечения гостей [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 44-46 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): ресторатор -- клієнти -- заклади Вільних прим. немає |
Суховий, Д. Пекарня при отеле: за или против? [Текст] / Д. Суховий> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 48-49 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): міні-маркет -- випічка -- обладнання -- штат Вільних прим. немає |
Чор, Т. Прекрасные слова [Текст] / Т. Чор> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 50-51 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): офіціанти -- персонал -- атестація -- опис страви Вільних прим. немає |
Банкет: посудные особенности [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 52-56 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): банкет -- обід святковий -- банкет-коктейль -- банкет-чай -- банкет-фуршет Вільних прим. немає |
Стандарт обслуживания в номерах [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 58 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): номера -- обслуговування -- меню Вільних прим. немає |
Новак, Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Г. Новак, І. О. Башинська> // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2018. - № 6. - С. 17-19 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани Облік--Громадське харчування Кл.слова (ненормовані): інвентаризація Дод.точки доступу: Башинська, І. О. Вільних прим. немає |