Борисенко, В.
    Процеси трансформації в національній кухні українців на зламі ХХ-ХХІ століть [Текст] / В. Борисенко // Народна творчість та етнологія. - 2021. - № 3. - С. 72-81

Рубрики: Етнографія--Кухня

   Кулінарія


Кл.слова (ненормовані):
національні страви -- традиційна кухня -- специфіка -- запозичення -- міграція -- трансформація -- страви -- приготування
Вільних прим. немає




    Довгаль, О. В.
    Географічний присмак італійської кухні [Текст] / О. В. Довгаль // Географія та економіка в рідній школі. - 2022. - № 2/3. - С. 39-54

Рубрики: Географія--Методика викладання

   Країнознавство--Методика викладання


   Італія
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- традиційні страви -- національні страви -- регіони Італії
Вільних прим. немає