Борисенко, В. Процеси трансформації в національній кухні українців на зламі ХХ-ХХІ століть [Текст] / В. Борисенко> // Народна творчість та етнологія. - 2021. - № 3. - С. 72-81 Рубрики: Етнографія--Кухня Кулінарія Кл.слова (ненормовані): національні страви -- традиційна кухня -- специфіка -- запозичення -- міграція -- трансформація -- страви -- приготування Вільних прим. немає |
Довгаль, О. В. Географічний присмак італійської кухні [Текст] / О. В. Довгаль> // Географія та економіка в рідній школі. - 2022. - № 2/3. - С. 39-54 Рубрики: Географія--Методика викладання Країнознавство--Методика викладання Італія Кл.слова (ненормовані): кухня -- традиційні страви -- національні страви -- регіони Італії Вільних прим. немає |