> Шифр: М3/2020/2 Журнал 2020г. № 2 Коул, Т. Як виробникам і ритейлерам підготуватися до стабілізації після COVID-19 / Т. Коул. - С.7-9 Мальчик, М. Сучасні тренди переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції: світовий досвід / М. Мальчик, О. Попко. - С.10-19 Неформальна освіта - наша відповідь COVID-19. - С.41-45 Окландер, М. Розвиток проектів неформальної маркетинг-освіти в умовах цифровізації суспільства / М. Окландер, Р. Шемчук. - С.49-64 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Мальчик, М. Сучасні тренди переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції: світовий досвід [Текст] / М. Мальчик, О. Попко> // Маркетинг в Україні. - 2020. - № 2. - С. 10-19 Рубрики: Ринок товарів--Молочні продукти фывфывфыв: мембранні технології -- продукти харчування -- молочна сироватка Доп.точки доступа: Попко, О. Свободных экз. нет |