Шифр: М3/2020/2
   Журнал

Маркетинг в Україні [Текстььь]. - Киiв, 1998 - . - Выходит раз в два месяца
2020г. № 2
Содержание:
Коул, Т. Як виробникам і ритейлерам підготуватися до стабілізації після COVID-19 / Т. Коул. - С.7-9
Мальчик, М. Сучасні тренди переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції: світовий досвід / М. Мальчик, О. Попко. - С.10-19
Неформальна освіта - наша відповідь COVID-19. - С.41-45
Окландер, М. Розвиток проектів неформальної маркетинг-освіти в умовах цифровізації суспільства / М. Окландер, Р. Шемчук. - С.49-64
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1




    Мальчик, М.
    Сучасні тренди переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції: світовий досвід [Текст] / М. Мальчик, О. Попко // Маркетинг в Україні. - 2020. - № 2. - С. 10-19

Рубрики: Ринок товарів--Молочні продукти

фывфывфыв:
мембранні технології -- продукти харчування -- молочна сироватка
Доп.точки доступа:
Попко, О.

Свободных экз. нет