> Шифр: А10/2018/20 Журнал 2018г. № 20 Гарбар, Ж. Впровадження моделі саморегулювання підприємницької та професійної діяльності як напрям реалізації державної політики дерегуляції України / Ж. Гарбар. - С.3-9 Лазербник, Ю. Особливості статистичного оцінювання рівня професіної захворюваності / Ю. Лазербник. - С.10-20 Корнілова, Н. Гастрономічні фестивалі в Україні як фактор розвитку гастрономічного туризму / Н. Корнілова. - С.21-26 Малюта, І. Особливості інвестиційного співробітництва між Україною та ЄС / І. Малюта. - С.27-30 Єгііазарян, Р. Оцінка конкурентоспроможності банківської системи України в контексті інтеграції в ЄС / Р. Єгііазарян. - С.31-36 Колесніе, Я. Оподаткування аграрних підприємств: минулий досвід та реалії сьогодення / Я. Колесніе. - С.37-42 Ястребов, Ю. Розробка стратегії розміщення фінансових ресурсів сільськогосподарських підприємств в умовах інтернаціоналізації економіки / Ю. Ястребов. - С.43-47 Василенко, О. оцінка споживчого попиту наосвітні послугивищих навчальних закладів / О. Василенко. - С.48-54 Хахула, Б. Теоретико-методичні підходи державного управління економічними процесами країни / Б. Хахула. - С.55-60 Гринь, Є. Квалімеирична модель оцінки готовності персоналу до орагнізаційни змін / Є. Гринь. - С.61-66 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Лазербник, Ю. Особливості статистичного оцінювання рівня професійної захворюваності [Текст] / Ю. Лазербник> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2018. - № 20. - С. 10-20 Рубрики: Охорона здоров'я фывфывфыв: причини захворювання -- хвороби -- профілактика захворюваності -- історичний розвиток Свободных экз. нет |