> Шифр: А10/2019/6 Журнал 2019г. № 6 Самайчук, С. Ефективність виробництва соняшнику в сільськогосподарських підприємствах / С. Самайчук. - С.10-15 Краєзнавчі ресурси туризму: сутність, складові, групи та блоки. - С.15-20 Рибчак, О. С. Кооперація як основний регуляторний механізм розвитку підприємницької діяльності / О. С. Рибчак. - С.20-27 Крутько, Т. В. Стратегічне управління персоналом як фактор зростання конкурентоспроможності підприємства / Т. В. Крутько. - С.27-33 Корінь, М. Державне регулювання розвитку спільних виробництв за участю залізничного транспорту в умовах транскордонної співпраці / М. Корінь. - С.40-49 Соколюк, С. Сучасне інноваційне середовище розвитку підприємств аграрного сектору економіки / С. Соколюк. - С.49-55 Дудзяк, О. А. Значення екології для розвитку сільських територій / О. А. Дудзяк. - С.55-59 Дробязко, С. І. Методичні аспекти формування системи оцінювання економічної безпеки підприємств страхового сектору / С. І. Дробязко. - С.59-65 Сучасний стан та тендеції розвитку ринку технічних культур в Україні. - С.65-75 Давидова, І. Фінансове забезпечення розвитку економіки / І. Давидова. - С.81-89 Степанов, Д. С. Інноваційна складова поліструктурного процесу формування та діагностики економічної безпеки підприємства / Д. С. Степанов. - С.89-98 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Крутько, Т. В. Стратегічне управління персоналом як фактор зростання конкурентоспроможності підприємства [Текст] / Т. В. Крутько> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2019. - № 6. - С. 27-33 Рубрики: Менеджмент кадровий фывфывфыв: система управління Свободных экз. нет |