> Шифр: Е967532/2018/3 прочее 2018г. № 3 Гудзь, О. Є. Модернізація інформаційного забезпечення корпоративного управління на основі сучасних цифрових технологій / О. Є. Гудзь. - С.4-13 Стецюк, П. А. Методичний інструментарій оційнки ефективності оборотних активів підприємства / П. А. Стецюк. - С.13-20 Прокопенко, Н. С. Структурно-функціональна діагностика антикризового управління підприємств / Н. С. Прокопенко, О. В. Коваленко. - С.20-27 Дергачова, В. В. Економічна безпека підприємства на засадах антикризового управління / В. В. Дергачова, Я. О. Колешня. - С.27-35 Сьомкіна, Т. В. Концептуальні основи реалізації конкурентних переваг в межах корпоративних структур / Т. В. Сьомкіна, О. О. Лобань. - С.35-42 Гусєва, О. Ю. Діагностика пріоритетності ключових факторів впливу на управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства / О. Ю. Гусєва, М. В. Гакова. - С.42-52 Ольхова, І. О. Інформаційне забезпечення процесу управління телекомунікаційного підприємства / І. О. Ольхова. - С.52-58 Гудзь, О. Є. Стратегічні напрями формування конкурентних переваг підприємств / О. Є. Гудзь, В. В. Щербина. - С.58-65 Дименко, Р. А. Роль держави у формуванні конкурентних стратегій / Р. А. Дименко, О. В. Литвинова. - С.65-73 Легомінова, С. В. NBIC - спрямування у формуванні ефектів діяльності підприємства / С. В. Легомінова. - С.73-79 Капелюшина, Т. В. Динаміка розвитку інтернет речей та їх вплив на управління підприємствами / Т. В. Капелюшина, О. М. Згурська. - С.79-87 Воскобоєва, О. В. Антикризове управління - передумова розвитку сучасного підприємства / О. В. Воскобоєва, О. С. Ромащенко. - С.87-93 Вороненко, І. В. Моделювання динаміки соціальних мереж на прикладі Facebook / І. В. Вороненко, А. В. Скрипник, Є. Клименко. - С.93-103 Труш, М. С. Феномен корпоративної культури: генеза, еволюція, термінологічні інтерпретації / М. С. Труш. - С.103-110 Гавриш, О. М. Формування прибутку при антикризовому управлінні підприємством / О. М. Гавриш. - С.110-118 Маковецька, І. М. Важливість глобальних інформаційних тенденцій 2018 року в управлінні підприємством / І. М. Маковецька. - С.118-123 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Прокопенко, Н. С. Структурно-функціональна діагностика антикризового управління підприємств [Текст] / Н. С. Прокопенко, О. В. Коваленко> // Економіка менеджмент бізнес. - 2018. - № 3. - С. 20-27 Рубрики: Управління підприємством фывфывфыв: КРИЗОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ -- СТРУКТУРНО-ФУНКЦІОНАЛЬНА ДІАГНОСТИКА -- АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННя Доп.точки доступа: Коваленко, О. В. Свободных экз. нет |
> Шифр: Е5/2020/3 Журнал 2020г. № 3 Захарчук, О. В. Ефективність виробництва насіння та перспективи розвитку насінництва в Україні / О. В. Захарчук. - С.6-15 Сало, І. А. Розвиток ринку плодів та ягід в Україні / І. А. Сало. - С.16-25 Буняк, Н. М. Організаційно-економічний механізм просування сортів зернових колосових культур іноземної селекції на ринки України / Н. М. Буняк, І. М. Данилко. - С.25-35 Сегеда, С. А. Статистичний аналіз споживання м’яса та м’ясопродуктів в Україні / С. А. Сегеда. - С.36-46 Пчелянська, Г. О. Пчелянська Г.О. Поведінка споживачів на продовольчому ринку: інституційний та маркетинговий підходи / Г. О. Пчелянська. - С.47-56 Грановська, В. Г. Функціонування екоготелів в Україні як чинник активізації підприємницької діяльності / В. Г. Грановська, В. О. Бойко. - С.57-65 Коваленко, О. В. Втрати продовольства як індикатор збалансованості інноваційних процесів у продовольчому ланцюгу / О. В. Коваленко, Г. П. Лисенко. - С.72-80 Павлик, В. П. Удосконалення планування господарської діяльності сільськогосподарських підприємств / В. П. Павлик. - С.89-99 Теоретичні засади розвитку підприємництва. - С.100-110 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Коваленко, О. В. Втрати продовольства як індикатор збалансованості інноваційних процесів у продовольчому ланцюгу [Текст] / О. В. Коваленко, Г. П. Лисенко> // Економіка АПК : міжнародний науково - виробничий. - 2020. - № 3. - С. 72-80 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: модернізація -- скорочення втрат Доп.точки доступа: Лисенко, Г. П. Свободных экз. нет |
> Шифр: Е5/2021/5 Журнал 2021г. № 5 Формування програм комплексного соціально-економічного розвитку об’єднаних територіальних громад з урахуванням ризиків пандемії COVID-19 / О. В. Ходаківська, О. М. Могильний, Л. Д. Тулуш та ін. - С.6-16 Грицаєнко, М. І. Роль соціального капіталу аграрного підприємства в імплементації засад корпоративної соціальної відповідальності / М. І. Грицаєнко. - С.17-29 Перспективи розвитку зерновиробництва в Кіровоградській області / Е. Н. Симонян, Н. І. Нерубайська, М. В. Пухлякова, М. О. Яндола. - С.30-37 Дідковська, Л. І. Регулювання обігу ГМ-культур в Україні: проблеми та шляхи їх вирішення / Л. І. Дідковська. - С.38-45 Коваленко, О. В. Ефективність інноваційної діяльності харчової промисловості в системі цілей сталого розвитку країни / О. В. Коваленко, Л.О. Ященко. - С.46-56 Нестерова, К. С. Проблеми та інструменти державної організаційно-економічної підтримки розвитку циркулярної економіки / К. С. Нестерова, І. А. Куровська, Р. В. Гришова. - С.57-63 Томашук, І. О. Теоретичні засади сільського розвитку / І. О. Томашук. - С.91-101 Томашук, І. О. Теоретичні аспекти сутності банківського кредиту та особливості кредитних відносин в аграрному секторі економіки / І. О. Томашук. - С.101-112 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Коваленко, О. В. Ефективність інноваційної діяльності харчової промисловості в системі цілей сталого розвитку країни [Текст] / О. В. Коваленко, Л.О. Ященко> // Економіка АПК : міжнародний науково - виробничий. - 2021. - № 5. - С. 46-56 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: рівень технологічності -- коефіцієнт інтенсивності витрат Доп.точки доступа: Ященко, Л.О. Свободных экз. нет |