> Шифр: А10/2020/16 Журнал 2020г. № 16 Комерційна діяльність у системі бізнес-аналітичного забезпечення розвитку ринкової інфраструктури на основі здійснення оптової та роздрібної торгівлі. - С.3-9 Організаційно-економічні засади використання цифрових технологій у діяльності сільськогосподарських підприємств. - С.9-15 Щурик, М. Лісогосподарські ресурси : пріоритети використання й розвитку / М. Щурик ; 15-24 Яців, І. Формування кормової бази як чинника розвитку тваринництва у сільськогосподарських підприємствах / І. Яців, С. Темненко. - С.24-32 Утенкова, К. Концептуальні засади обліково-аналітичного забезпечення управління механізмом еокномічної безпеки аграрного сектора / К. Утенкова. - С.32-42 Дорожкіна, К. Маркетингове управління органічним виробництвом на прикладі закритого акціонерного товариства "Житомирські ласощі" / К. Дорожкіна. - С.50-56 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Дорожкіна, К. Маркетингове управління органічним виробництвом на прикладі закритого акціонерного товариства "Житомирські ласощі" [Текст] / К. Дорожкіна> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2020. - № 16. - С. 50-56 Рубрики: Маркетинг--Екологія Економіка харчової промисловості ЖИТОМИР, МІСТО фывфывфыв: "Житомирські ласощі" -- кондитерське виробництво Свободных экз. нет |