Шифр: М941052/2021/2
   Журнал

Мясной бизнес [Текстььь]. - Днепр, 2017 - . - Выходит ежемесячно
2021г. № 2
Содержание:
Литвин, С. Тенденції ринку м‘яса та ковбасних виробів за підсумками 2020 року / С. Литвин. - С.20-23
Джинозова, Э. КОМПО": история создания предприятия европейського уровня / Э. Джинозова. - С.28-31
Свириденко, С. Крафтова продукція - дуже прспективний напрямок, але в нашій країні ніяких умов для цього немає" / С. Свириденко. - С.36-39
Органолептична оцінка варених ковбас. Німецька практика. Результати органолептичної оцінки найчастіше бувають остаточними і вирішальними при визначенні якості продуції, особливо нових видів виробів. - С.44-45
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1




    Джинозова, Э.
    КОМПО": история создания предприятия европейського уровня [Текст] / Э. Джинозова // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 28-31

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВЕ -- компанія КОМПО
Свободных экз. нет