> Шифр: М941052/2021/2 Журнал 2021г. № 2 Литвин, С. Тенденції ринку м‘яса та ковбасних виробів за підсумками 2020 року / С. Литвин. - С.20-23 Джинозова, Э. КОМПО": история создания предприятия европейського уровня / Э. Джинозова. - С.28-31 Свириденко, С. Крафтова продукція - дуже прспективний напрямок, але в нашій країні ніяких умов для цього немає" / С. Свириденко. - С.36-39 Органолептична оцінка варених ковбас. Німецька практика. Результати органолептичної оцінки найчастіше бувають остаточними і вирішальними при визначенні якості продуції, особливо нових видів виробів. - С.44-45 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Джинозова, Э. КОМПО": история создания предприятия европейського уровня [Текст] / Э. Джинозова> // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 28-31 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВЕ -- компанія КОМПО Свободных экз. нет |