Смачний екскурс до Грузії : [інтерв'ю з шеф-кухарем київського ресторану "Хмелі-Сунелі" - Анзорі Квірікашвілі] [Текст]> // Міжнародний туризм : журнал про мандрівки та відпочинок. - 2017. - №6. - С. 60-61 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: ГРУЗИНСЬКА КУХНЯ Свободных экз. нет |
Тимошенко, А. Амбасадоры вкуса и творители эксклюзива [Текст] / А. Тимошенко> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 14-15 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: послуги -- традиції -- атмосфера Свободных экз. нет |
Тимошенко, А. Философия FRIENDLY@TASTY: Non branded cafe - моно-концептуальное заведение [Текст] / А. Тимошенко> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 20-21 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: кафе-моно Свободных экз. нет |
Агудало, К. Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання] [Текст] / К. Агудало> // Все про бухгалтерський облік : професійна бухгалтерська газета . - 2018. - №16. - С. 27 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: алкогольні напої -- ліцензія на продаж алкоголю Свободных экз. нет |
Українська "Канапа" у Варшаві [Текст]> // Міжнародний туризм : журнал про мандрівки та відпочинок. - 2018. - №1. - С. 130-131 Рубрики: Харчування громадське Варшава, місто (Польща) фывфывфыв: українська кухня -- ресторани Свободных экз. нет |
Медуниця, Ю. Добра їжа позитивно впливає на психологію воїна [Текст] / Ю. Медуниця> // Урядовий кур’єр : газета. - 2018. - N60/29 берез./. - С. 3 Рубрики: Військова справа--Економіка Харчування громадське фывфывфыв: СОЛДАТСЬКА КУХНЯ -- ХАРЧОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МІНОБОРОНИ Свободных экз. нет |
Пасховер, А. Апостол быстрого мира [Текст] / А. Пасховер> // Новое время. - 2018. - № 28. - С. 56-60 Рубрики: Харчування громадське США фывфывфыв: Макдональдс -- історія успіху -- ресторанна мережа Свободных экз. нет |
Духнич, О. Вкус Востока [Текст] / О. Духнич> // Новое время. - 2018. - № 34. - С. 54-57 Рубрики: Бізнес Харчування громадське фывфывфыв: РЕСТОРАНИ -- КИТАЙСЬКА І В'ЄТНАМСЬКА КУХНЯ -- БІЗНЕС -- РЕСТОРАТОРИ Свободных экз. нет |
Нагорний, В. Як змінний режим роботи впливає на оплату святкових днів : [відповідь на запитання] [Текст] / В. Нагорний> // Все про бухгалтерський облік : професійна бухгалтерська газета . - 2018. - № 98. - С. 17 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: робота кафе -- оплата праці -- святкові дні Свободных экз. нет |
Ресторан с самым большим выбором виски в Украине [Текст]> // Вокруг света. - 2018. - №10. - С. 69 Рубрики: Харчування громадське Напої Київ, місто фывфывфыв: дім-ресторан Whisky Corner -- колекція віскі Свободных экз. нет |
Угнива, С. Вошли во вкус родины [Текст] : ресторанный бум Украины / С. Угнива> // Новое время. - 2019. - № 6. - С. 28-31 Рубрики: Харчування громадське Україна фывфывфыв: бізнес ресторанний Свободных экз. нет |
Миронова, М. Путеводные звезды : [гид "Мишлен"] [Текст] / М. Миронова> // Вокруг света. - 2019. - № 1. - С. 56-67 Рубрики: Харчування громадське Франція фывфывфыв: рейтинги -- ресторани -- статус -- система оцінки ресторанів -- репутація -- ресторанний арбітр Свободных экз. нет |
Топ-100 лучших ресторанов Украины 2019 [Текст]> // Новое время. - 2019. - № 15. - С. 55-84 Рубрики: Харчування громадське Україна фывфывфыв: ресторатори країни Доп.точки доступа: Зеленський, В. \о нем\ Свободных экз. нет |
Павленко, А. Дело вкуса [Текст] / А. Павленко> // Новое время. - 2019. - № 24. - С. 40-46 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: ресторанний бізнес -- кращі ресторани світу Свободных экз. нет |
В-535 Малков, Д. Сучасні фактори стимулювання розвитку громадського харчування [Текстььь] / Д. Малков> // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр / Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування ; голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2017. - Вип. 4 (80) : Економічні науки . - С. 60-67
Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: послуги громадського харчування -- споживач -- мобільний додаток Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
Духницький, Б.В. Тенденції споживання харчових продуктів у світі [Текст] / Б.В. Духницький> // Економіка АПК : міжнародний науково - виробничий. - 2020. - № 4. - С. 104-110 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: історичні дані -- тенденції -- порівняння Свободных экз. нет |
Тимошик, М. Шинок як культурний і діловий осередок українського села [Текст] / М. Тимошик> // Українська культура : культурно-освітній та літературно-мистецький ілюстрований журнал. - 2020. - № 4/6. - С. 22-27 Рубрики: Етнографія--Кухня Харчування громадське фывфывфыв: громадський заклад -- публічне місце -- сааморобні напої -- діяльність шинків Свободных экз. нет |
Общепит во время карантина: когда жизнь поделилась на "до" и "после" [Текст]> // Маркетинг в Україні. - 2020. - № 6. - С. 26-29 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: пільги від орендарів -- автоматизація процесів Свободных экз. нет |
Босовська, М. Ресторанні тактики: антипандемічний кейс [Текст] / М. Босовська, Л. Бовш, І Антонюк> // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право : науковий. - 2021. - № 2. - С. 113-132 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС -- тактика управління -- пандемія Доп.точки доступа: Бовш, Л. Антонюк, І Свободных экз. нет |
Голованова, М. Зміни маркетингової стратегії ресторанного бізнесу в умовах пандемії [Текст] / М. Голованова, З. Каменєва, О. Ружаленко> // Маркетинг в Україні. - 2021. - № 2. - С. 39-53 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС -- бренд-маркетинг Доп.точки доступа: Каменєва, З. Ружаленко, О. Свободных экз. нет |