Соколенко, А. Перспективы использования энергоимпульсных технологий в пищевой промышленности [Текст] / А. Соколенко, В. Поддубный, И. Максименко> // Винахідник і раціоналізатор. - 2018. - № 5. - С. 24-26 Рубрики: Харчове обладнання Харчове обладнання--Виноробство фывфывфыв: дискретно-імпульсні технології Доп.точки доступа: Поддубный, В. Максименко, И. Свободных экз. нет |
Колюбакін, В. Ягідний потенціал : [експорт української плодово-ягідної продукції] [Текст] / В. Колюбакін> // Урядовий кур’єр : газета. - 2019. - № 91/17 трав./. - С. 8 Рубрики: Переробка плодів і овочів Харчове обладнання--Виноробство Львівська область Тернопільська область Івано-Франківська область Хмельницька область фывфывфыв: виробні підприємства -- ГО Укрсадвинпром -- компанія Українська ягода Свободных экз. нет |