Вербицкий, С. Б.
    Любимые потребителями пельмени [Текст] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес. - 2017. - №10. - С. 44-47

Рубрики: Харчове обладнання

фывфывфыв:
напівфабрикати
Свободных экз. нет




    Романюк, А.
    Оборудование для производства полуфабрикатов [Текст] / А. Романюк // Мясной бизнес. - 2017. - №10. - С. 48-49

Рубрики: Харчове обладнання

фывфывфыв:
напівфабрикати
Свободных экз. нет




    Олексюк, А.
    Продукты удобного приготовления [Текст] / А. Олексюк // Мясной бизнес. - 2017. - №10. - С. 52-53

Рубрики: Харчове обладнання

фывфывфыв:
ваукумні наповнювачі FREY
Свободных экз. нет




    Романюк, А.
    Коли точність приносить вигоду!: промислове обладнання від компанії ТREIF [Текст] / А. Романюк // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №8. - С. 40-42

Рубрики: Харчове обладнання

фывфывфыв:
історія фірми -- нарізка порцій
Свободных экз. нет




    Романюк, А.
    Готовность - 5 минут!: оборудование для производства полуфабрикатов [Текст] / А. Романюк // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - №1. - С. 36-37

Рубрики: Харчове обладнання

фывфывфыв:
напівхабрикати -- панірування -- мішалки
Свободных экз. нет




   
    Одно решение - разные применения [Текст] // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 4. - С. 20-21

Рубрики: Харчове обладнання

фывфывфыв:
вироби ковбасні -- компанія Хелпер -- вироби кондитерські
Свободных экз. нет




    Соколенко, А.
    Перспективы использования энергоимпульсных технологий в пищевой промышленности [Текст] / А. Соколенко, В. Поддубный, И. Максименко // Винахідник і раціоналізатор. - 2018. - № 5. - С. 24-26

Рубрики: Харчове обладнання

   Харчове обладнання--Виноробство


фывфывфыв:
дискретно-імпульсні технології
Доп.точки доступа:
Поддубный, В.
Максименко, И.

Свободных экз. нет




    Бендерська, О.
    Спосіб комплексної переробки томатів [Текст] / О. Бендерська, О. Бессараб // Винахідник і раціоналізатор. - 2019. - № 2. - С. 7-8

Рубрики: Переробка плодів і овочів

   Промисловість харчова--Технологія


   Харчове обладнання


фывфывфыв:
консервна промисловість -- українські винаходи
Доп.точки доступа:
Бессараб, О.

Свободных экз. нет




   
    Інвентар для прибирання FBK - прибирання нового рівня [Текст] // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 48-49

Рубрики: Харчове обладнання

   Якість продукції


Свободных экз. нет